Antena Meniu Search
x

Crimă între vecini, în Dâmbovița. Un bărbat de 60 de ani a sunat la 112 să anunțe că a ucis pe cineva

Un bărbat de 60 de ani din localitatea Ghinești, județul Dâmbovița, și-a omorât, sâmbătă, cu un cuțit vecinul. Autorul crimei este cel care a anunțat la 112 că a comis fapta.

de Redactia Observator

la 29.01.2022, 16:52

Crimă între vecini, în Dâmbovița. Un bărbat de 60 de ani a sunat la 112 să anunțe că a ucis pe cineva
Crimă între vecini, în Dâmbovița. Un bărbat de 60 de ani a sunat la 112 să anunțe că a ucis pe cineva - Shutterstock

Potrivit IPJ Dâmbovița, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de un bărbat de 60 de ani din localitatea Ghinești cu privire la faptul că l-a omorât pe vecinul său, un bărbat de 64 de ani.

Din primele verificări, se pare că între cei doi ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia bărbatul l-ar fi înjunghiat pe vecinul său, cu un cuțit. În urma leziunilor suferite, vecinul a murit.

În cazul de față a fost constituită o echipă complexă de polițiști, condusă de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, care efectuează cercetări, urmând  a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, faptă prevăzută de art. 188 din Codul Penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Crimă între vecini, în Dâmbovița. Un bărbat de 60 de ani a sunat la 112 să anunțe că a ucis pe cineva