Antena Meniu Search
x

Băiețelul găsit mort într-o valiză, lângă Paris, ar fi fost ucis de mamă. Sfârșitul cumplit de care a avut parte copilul

Autoritățile franceze au acuzat o femeie de crimă, după ce fiul ei de 10 ani a fost găsit mort într-o valiză, săptămâna trecută. Polițiștii au fost alertați de tatăl băiatului, când s-a întors de la serviciu și a constatat că soția și fiul lui nu sunt acasă.

de Redactia Observator

la 31.01.2022, 10:59

Într-o declarație publică, procurorul Laureline Peyrefitte a spus că femeia de 33 de ani „nu a explicat faptele” și a fost „evazivă” cu privire la acțiunile sale după moartea fiului ei, a relatat News.in-24, citând comunicatul de presă.

Mama băiatului a fost acuzată de ucidere din culpă a unui copil sub 15 ani, a adăugat procurorul.

Băiatul a fost înjunghiat în gât și în piept de mama lui

Autoritățile au spus că raportul post-mortem a scos la iveală că băiatul din Seine-et-Marne, lângă Paris, a fost „ucis cu o armă cu lamă, ca un cuțit” și „a primit mai multe lovituri fatale la gât și la piept”.

Pe acelaşi subiect

Trupul băiatului a fost găsit joi într-o valiză cu roți, la 100 de metri de casa familiei, scrie The Independent.

Anchetatorii cred că băiatul a fost ucis miercuri.

Tatăl băiatului de 10 ani a sunat la poliție

Autoritățile au început investigarea cazului miercuri, după ce tatăl copilului a sunat la poliție când a venit acasă și a constatat că soția și fiul lui lipsesc. Procurorii au spus că trupul copilului a fost îndesat într-o valiză pe care femeia ar fi încercat să o arunce la un tomberon din apropiere.

Ea s-a întors apoi în casă pentru a face curățenie, dar ulterior anchetatorii au găsit pete de sânge în casă.

Mama ucigașă i-a îndesat cadavrul copilului într-o valiză și a plecat la sora ei acasă

Ea ar fi aruncat și uneltele de curățat în coșul de gunoi al unui vecin.

Femeia a fost arestată vineri din casa surorii sale, la 30 de kilometri de casa ei. Anchetatorii au spus că au găsit și un cuțit însângerat în posesia ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Băiețelul găsit mort într-o valiză, lângă Paris, ar fi fost ucis de mamă. Sfârșitul cumplit de care a avut parte copilul