Antena Meniu Search
x

Video Patru morţi si 20 de răniţi, după ce un bărbat a intrat cu maşina în mulţimea care participa la un festival din India

Patru persoane au murit, iar alte 20 sunt grav rănite după ce un şofer a intrat cu maşina în mulţimea care participa la un festival organizat în districtul Jashpur, Chhattisgarh din India.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 15.10.2021, 16:47

Vezi și

Una dintre victime a fost identificată ca fiind un tânăr de 21 de ani, rezident în Pathalgaon. Pentru celelalte, poliţiştii nu au dezvăluit încă identitatea, potrivit NDTV. Celelalte persone rănite au fost transportate de urgenţă la Spitalul din Pathalgaon pentru a primi îngrijiri medicale de urgenţă.

După ce a lovit grupul de oameni, şoferul maşinii a continuat să accelereze îndreptându-se spre ieşirea din localitate. Localnicii furioși au alergat după vehicul și l-au găsit abandonat și în flăcări pe marginea drumului. Era lăsat în șanț, cu ușa din partea șoferului deschisă și geamurile din spate sparte.

Oamenii participau la un festival

Potrivit biroului de Poliție al districtului, doi suspecţi au fost arestați. Primul este Bablu Vishwakarma, în vârstă de 21 de ani, iar al doilea, Shishupal Sahu, în vârstă de 26 de ani. Ambii sunt rezidenți ai districtului Singrauli din Madhya Pradesh și treceau prin Chhattisgarh. Ministrul Bhupesh Baghel, și-a exprimat durerea imediat după incident. "Ce s-a întâmplat la Jashpur este foarte trist și sfâșietor. Vinovații au fost arestați imediat. Au fost luate măsuri primare de ofiţeri ai poliției. A fost dispusă o anchetă. Nimeni nu va fi iertat. Se va face dreptate tuturor. Dumnezeu să odihnească sufletul celor plecați ", a spus el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Patru morţi si 20 de răniţi, după ce un bărbat a intrat cu maşina în mulţimea care participa la un festival din India