Antena Meniu Search
x

Video Patru prieteni au sfârşit în drum spre casă, după ce au plonjat cu maşina în râul Trebbia din Italia. Se întorceau de la o petrecere

Un grav accident rutier a luat viața a patru prieteni, trei băieți și o fată. Aveau puțin peste 20 de ani și se întorceau acasă după ce petrecuseră seara împreună, aniversând ziua de naștere a unuia dintre ei. Într-o curbă, șoferul a pierdut controlul volanului, moment în care mașina a ieșit de pe drum și a plonjat într-un râu. Un pescar i-a gasit morți pe toți patru, a doua zi dimineață, în interiorul Golfului pe jumătate scufundat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.01.2022, 13:15

Tragedia, care a șocat Italia, s-a produs în noaptea de 10 spre 11 noiembrie.

Cei patru prieteni și-au găsit sfârșitul în râul Trebbia, între localitățile Malpaga și Puglia di Calendasco din provincia italiană Piacenza.  

Elisa și Constantino urmau să se căsătorească

Valiza era gata, așteptând într-un colț al sufrageriei. Înăuntru, hainele de care Elisa Bricchi avea nevoie în cele două pe care urma să le petreacă în Sirmione, alături de iubitul ei Costantino Merli. O vacanță romantică, începând cu 11 ianuarie. Unul dintre multele călătorii făcute de cei doi în ultimele luni. 20 de ani, ea, 22 de ani el. S-au îndrăgostit în luna mai a anului trecut și, de atunci, era nedespărțiți. Recent, s-au logodit și urmau să se căsătorească. Nu au mai apucat. Au plecat din această lume împreună, prea devreme. În noaptea dintre 10 spre 11 ianuarie, Golful în care se aflau împreună cu alți doi prieteni, William Pagani (23 de ani) și Domenico Di Canio (22 de ani), s-a răsturnat în râul Trebbia.

Pe acelaşi subiect

Toți patru și-au pierdut viața.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Era singura noastră fiică!"

Pentru familiile celor patru prieteni timpul s-a opit în loc.

Părinții Elisei sunt sfâșiați de durere. "Plănuiau să plece pe 11 dimineața. Dar, când ne-am trezit, eu și soțul meu, am văzut că patul Elisei era intact și valiza la locul ei în sufragerie. Nu ne trimisese mesaje ca să ne avertizeze că nu ajunge acasă, ceea ce nu stătea în firea ei. Ne-am îngrijorat imediat ce am văzut că atât telefonul ei, cât și cel al lui Costantino nu erau disponibile", povestește cu lacrimi în ochi Antonella Grandini, mama Elisei.

corrieredibologna.corriere.it

Tânăra de 20 de ani era singura lor fiică.

"Eram o familie normală, Elisa era singura noastră fiică, rațiunea noastră de a trăi. Și acum că a dispărut...", mărturisește femeia, potrivit Corriere di Bologna.

A primit vestea pe care niciun părinte nu ar vrea să o audă vreodată. 

Elisa, împreună cu alți trei băieți, inclusiv iubitul ei Costantino, din Guardamiglio (Lodi), se aflau la bordul mașinii care a plonjat în apă. Iar cauzele care au dus la producerea tragediei sunt încă necunoscute. Antonella Grandini crede că de vină a fost ceața. "A fost acea blestemată ceață. În acea zonă, seara, se formează o ceață foarte densă", continuă să repete mama tinerei.

Vor fi înmormântați împreună

Elisa hotărâse să nu-și continue studiile, după ce a absolvit liceul de științe umane Colombini din Piacenza, în 2020. 

"Era o fată de aur și își dorea să trăiască. Era prietena tuturor. Iar visul ei era să muncească, pentru a-și putea cumpăra o casă în care să-și construiască o familie".

Un plan pe care l-a făcut împreună cu iubitul ei Costantino Merli. De origine ucraineană, adoptat în copilărie, tânărul de 22 de ani a locuit cu familia în zona Lodi, dar muncea în Piacenza, orașul unde urmase școala de artă Bruno Cassinari.

Costantino și Elisa visau să fie împreună. Nu au mai apucat. Acum, spune mama fetei, vor fi înmormântați împreună. "Vor rămâne uniți pentru totdeauna. Chiar și după moarte...".

corrieredibologna.corriere.it

Tragedia, reconstituită de carabinieri

Carabinierii se ocupă acum de investigații. Investigații care, deși pare că a fost un accident, trebuie să facă lumină asupra unor detalii privind dinamica, încă neclară. Cum este posibil ca niciunul dintre cei patru aflați la bord să nu fi reușit, chiar și cu puterea disperării, să iasă din habitaclul mașinii care, deși cu roțile în aer, era scufundată în puțin peste un metru de apă? 

Jurnaliștii de la Il Mattino scriu că salvatorii au găsit portbagajul deschis. Conform celor reconstituite de polițiști, cei patru prieteni s-au întâlnit mai întâi într-un bar din San Nicolò, apoi și-au încheiat seara într-un alt club de la periferia orașului Piacenza. La întoarcere, fata și cei trei băieți au decis să urmeze drumul de țară aflat pe malul râului Trebbia. Din motive încă necunoscute, șoferul a pierdut controlul volanului și a plonjat cu mașina câțiva metri în apă. Golful a fost găsit câteva ore mai târziu de un pescar, cu partea din față complet scufundată, iar spatele ieșit în afară. 

Carabinierii continuă verificările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea acestei tragedii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Patru prieteni au sfârşit în drum spre casă, după ce au plonjat cu maşina în râul Trebbia din Italia. Se întorceau de la o petrecere