Antena Meniu Search
x

Poliția din SUA caută 70 de cadavre, după ce o femeie a susținut că tatăl ei a fost un criminal în serie: "În sfârșit mă vor crede"

Poliția din SUA a început o căutarea amplă a 70 de cadavre, după ce o femeie a susținut că tatăl ei a fost un criminal în serie și a ucis zeci de femei. 15 vehicule de la FBI, Fremont County Sheriff's Office și Iowa Division of Criminal Investigation se aflau în zonă în Iowa, SUA, miercuri dimineață, 7 decembrie.

de Redactia Observator

la 08.12.2022, 18:38

„În sfârșit mă vor crede”, a spus Lucy Studey McKiddy, în vârstă de 53 de ani, în timp ce poliția a început să sape peste tot în curtea casei, în cautarea cadavrelor. Lucy a susținut că tatăl ei, Donald Studey, era în mod constant beat și și-ar fi forțat fiicele să arunce trupurile femeilor într-o fântână din Thurman, Fremont. Dacă afirmațiile sunt adevărate, l-ar face pe Donald unul dintre cei mai prolifici criminali în serie din America, relatează Mirror.

 „Nu sunt deloc îngrijorată de test... M-am gândit înainte de a cheltui bani pentru excavare, că vor încerca să mă discrediteze”, a spus femeia. O parte a proprietății a fost excavată în 2007, cu șase ani înainte ca Donald să moară în 2013, la vârsta de 75 de ani. Procesul a costat 300.000 de dolari și nu s-a găsit nimic concludent.Ea a adăugat:

Cele două soții pe care bărbatul le-a avut s-au sinucis

„Am vorbit cu FBI de mai multe ori în ultimele decenii, de ce nu au făcut ceva atunci, când era în viață? Aștept cu nerăbdare ca autoritățile să dezgroape cadavrele, să identifice oamenii, să ofere victimelor o înmormântare adecvată”, a adăugat Lucy.

Pe acelaşi subiect

Donald a avut mai multe probleme cu legea în timpul vieții sale, iar cele două soții pe care le-a avut s-au sinucis. Lucy, care a spus anterior că au fost 15 cadavre îngropate în curtea tatălui ei, a spus că toate presupusele victime erau albe, cu părul negru și aveau între 20 și 30 de ani, cu excepția unui tânăr de 15 ani. Au fost puse multe semne de îndoială cu privire la povestea lui Lucy, nu în ultimul rând de propria ei soră Susan, care a spus că ar fi știut dacă tatăl ei este un criminal.

„Sunt cu doi ani mai în vârstă decât Lucy. Cred că aș fi știut dacă tatăl meu a ucis, dacă tatăl meu a fost un criminal în serie. El nu a fost și vreau să fie restaurat numele tatălui meu. Era strict, dar era un părinte protector care își iubea copiii. Tații stricti nu se transformă în ucigași în serie”, a spus sora mai mare a femeii, Susan.

Şeriful adjunct Tim Bothwell a mai spus că credibilitatea lui Lucy este pusă sub semnul întrebării după ce a recunoscut că a furat 16.000 de dolari de la tatăl ei. „Indiferent dacă spun că nu este adevărat sau nu, trebuie să investigăm, să fim siguri. Nu avem altă opțiune”, a spus șeriful Kevin Aistrope

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » Poliția din SUA caută 70 de cadavre, după ce o femeie a susținut că tatăl ei a fost un criminal în serie: "În sfârșit mă vor crede"