Antena Meniu Search
x

Poliţist filmat pe ascuns, când credea că nu-l vede nimeni. Scandal după gestul nepotrivit făcut pe o bancă din parcul londonez

Un poliţist englez a fost filmat, pe ascuns, în timp ce face o serie de gesturi nepotrivite, cu pronunţată tentă sexuală, pe o bancă din Londra. Incidentul s-a petrecut în miezul zilei, într-o zonă des circulată de oameni, iar bărbatul a fost arestat. 

de Redactia Observator

la 01.04.2022, 12:17

Poliţistul a fost filmat pe ascuns, în parc
Poliţistul a fost filmat pe ascuns, în parc - Twitter via Daily Star

Un gest nepotrivit l-ar putea costa mult pe un poliţist englez, prins pe picior greşit. Bărbatul a fost filmat pe ascuns, în timp ce săvârşeşte în public un act intim, pe o bancă din Londra. Imaginile au fost postate pe reţelele de socializare, unde au devenit rapid virale şi au ajuns în atenţia oficialilor. Nu este clar, încă, dacă videoclipul a fost filmat recent, relatează Daily Star.

Poliţistul, filmat când credea că nu-l vede nimeni

Înregistrarea video de 33 de secunde oferă o idee clară despre ceea ce face poliţistul, în parc, în timp ce chipiul e aşezat alături, pe bancă. Pare îngrijorat să nu fie prins şi se uită în jur, în caz că va trece cineva, iar din când în când aruncă o privire la ecranul telefonului mobil.

Bărbatul a fost arestat. Anchetă în desfăşurare

Persoana care a surprins incidentul l-a confruntat ulterior şi a reuşit să facă rost de numărul legitimaţiei poliţistului. Cu ajutorul acestor dovezi, bărbatul a fost identificat. "Joi, 31 martie, un bărbat a fost arestat sub suspiciunea de violare a normelor de decenţă în public. Rămâne sub supravegherea poliţiei", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei Metropolitane, precizând că acesta lucrează în departamentul rutier.

"Cu toţii am fost şocaţi de acest videoclip. Incidentul m-a oripilat şi întristat. E în contradicţie cu toate valorile noastre", spune comandantul Kyle Gordon, care dă asigurări că se fac eforturi pentru a stabili cât mai repede circumstanţele. "Imediat ce aflăm detaliile, vom acţiona în consecinţă", promite el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Poliţist filmat pe ascuns, când credea că nu-l vede nimeni. Scandal după gestul nepotrivit făcut pe o bancă din parcul londonez