Antena Meniu Search
x

Poliţişti, filmaţi în timp ce aruncă un cadavru mutilat într-un canal. Victima murise într-un accident rutier, în India

Poliţişti din Bihar, un stat sărac din India, au fost filmaţi în timp ce aruncau într-un canal corpul unui bărbat victimă a unui accident rutier, ceea ce a suscitat luni un val de indignare pe reţelele sociale, scrie Agerpres.  

de Redactia Observator

la 09.10.2023, 13:18

Poliţişti, filmaţi în timp ce aruncă un cadavru mutilat într-un canal. Victima murise într-un accident rutier, în India
Poliţişti, filmaţi în timp ce aruncă un cadavru mutilat într-un canal. Victima murise într-un accident rutier, în India - Twitter / South Asia Times

Înregistrarea video, devenită virală, arată trei poliţişti din statul Bihar, situat în nord-estul Indiei, ducând corpul însângerat al victimei până la parapetul unui pod, înainte de a-l arunca în apă, sub privirile trecătorilor. Înregistrarea video a fost vizionată de peste 800.000 de ori după ce a fost postată online, duminică.

În India, poliţiştii sunt adesea criticaţi şi acuzaţi că sunt corupţi şi ineficienţi. Bihar, care numără peste 100 de milioane de locuitori, este unul dintre cele mai sărace state din India.

Un înalt responsabil al poliţiei din districtul Muzaffarpur a declarat pentru AFP că aceşti bărbaţi nu au aruncat în apă decât jumătatea inferioară a corpului uman, care fusese zdrobită de un camion ce rula cu mare viteză şi care nu mai putea fi recuperată.

Indignare pe reţelele sociale

"Este vorba de corpul unui bărbat în vârstă care nu a fost indentificat. Partea superioară a fost trimisă în vederea unei autopsii, însă partea inferioară a fost grav mutilată şi prin urmare ei au aruncat-o în canal", a declarat Rakesh Kumar. "A fost o gravă eroare. I-am suspendat din funcţie pe cei trei poliţiştii care sunt văzuţi în această înregistrare video", a adăugat el.

După ce înregistrarea video a devenit virală, poliţia s-a grăbit să scoată părţile de corp din canal, potrivit unei media locale.

"Aceştia sunt poliţişti sau animale sălbatice?", a scris un utilizator pe reţeaua socială X (fosta Twitter). "Se pare că oamenii din zilele noastre nu mai au umanitate şi moralitate", a deplâns un altul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Poliţişti, filmaţi în timp ce aruncă un cadavru mutilat într-un canal. Victima murise într-un accident rutier, în India