Antena Meniu Search
x

Povestea câinelui care riscă să moară singur, abandonat într-un adăpost din Marea Britanie

Arthur este câinele care a suferit ani la rând din cauza neglijenţei cu care a fost tratat de oameni.

de Redactia Observator

la 12.09.2021, 08:28

Arthur a fost un câine nedorit de la bun început
Arthur a fost un câine nedorit de la bun început - Hull Animal Welfare Trust via Daily Star
  • Problemele de sănătate ale lui Arthur i-au făcut pe specialişti să creadă că acesta mai are doar câteva luni de trăit.

Acum, simpaticul patruped riscă să moară singur, abandonat într-un adăpost din Marea Britanie. Conform Daily Star, reprezentanţii unei asociaţii din Hull depun eforturi pentru ca patrupedul să se poată bucura de căldura unei familii în ultimele luni din viaţă.

Asta pentru că problemele de sănătate pe care le are simpaticul câine i-au făcut pe specialişti să considere că Arthur mai are doar câteva luni de trăit. Au încercat să-l plaseze deja unei persoane însă, din diferite motive, persoana respectivă nu a reuşit să aibă grijă de Arthur, astfel că acesta s-a întors în adăpostul de câini. 

Iar ratarea unei legături cu persoana care a încercat să-l adopte l-a făcut şi mai trist. Acum, reprezentanţii asociaţiei din Hull fac tot posibilul pentru ca Arthur să-şi găsească o nouă casă în care să-şi petreacă ultimele luni din viaţă.

Cine vrea să-l adopte pe câinele Arthur nu trebuie să aibă alte animale de companie

Pe acelaşi subiect

Anunţul a fost shareuit deja de peste 2.000 de ori, iar specialiştii spun despre Arthur că a avut ghinionul, de-a lungul vieţii, să fie un câine care să nu fie dorit. După ani de suferinţă, simpaticul câine a ajuns pe mâna specialiştilor din Hull şi a reuşit, oarecum, să se ataşeze de aceştia, dar specialiştii îşi doresc să găsească pentru Arthur o familie care să-i ofere căldura necesară unui suflet care nu mai are mult de trăit.

Arthur ar fi fost descoperit cu o tumoră abdominală şi, din cauza vârstei înaintate, s-a stabilit că trupul simpaticului câine nu ar rezista unei intervenţii chirurgicale. Din acest motiv s-a stabilit că, cel mai bine, ar fi ca Arthur să beneficieze de cele mai bune condiţii de trăit în ultima parte a vieţii lui. Acum mai rămâne doar ca un iubitor de animale să-i asigure lui Arthur căldura sufletească necesară.

Reprezentanţii asociaţiei au precizat că cine doreşte să-l adopte pe Arthur trebuie să-i ofere un cămin plin de căldură şi posibilitatea de a fi transportat, din când în când, la asociaţie pentru a primi tratamentul medical necesar, acesta fiind asigurat de asociaţie. De asemenea, se specifică faptul că cine vrea să-l adopte pe Arthur trebuie să nu aibă alte animale de companie, pentru Arthur fiind complicat să interacţioneze cu alte animale de companie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Povestea câinelui care riscă să moară singur, abandonat într-un adăpost din Marea Britanie