Antena Meniu Search
x

Video Prima cafenea cu şerpi şi şopârle, deschisă de un tânăr curajos din Malaezia. Clienţii, inclusiv copii, pot lua în braţe reptilele

Yap Ming Yang, un tânăr pasionat de reptile din Malaysia, speră că persoanele care vor trece pragul cafenelei sale pet-friendly vor învăţa să aprecieze şerpii şi şopârlele la fel de mult ca pe animalele cu blană precum câinii şi pisicile, informează Reuters.

de Redactia Observator

la 02.03.2023, 09:35

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Profimedia Images

Dragoni cu barbă, şopârle Gecko, şerpi de porumb se numără printre speciile care se odihnesc în acvarii din sticlă îngrămădite în cafeneaua lui Yap, situată la periferia capitalei Kuala Lumpur, şi care, potrivit proprietarului cafenelei, sunt întâlnite frecvent în această ţară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Clienţii, printre care şi copii, pot lua în braţe şi mângâia animalele cu solzi, în timp ce comandă băuturi şi mâncare. ''Oamenii sunt interesaţi doar de animalele cu blană, pisici, câini, dar ignoră mereu reptilele şi şerpii'', a spus Yap, care are experienţă în ştiinţa mediului şi face parte dintr-o comunitate a pasionaţilor de herpetologie - studiul reptilelor.

''Sper aşadar că dacă vom prezenta oamenilor cât de interesante sunt, îi putem influenţa să aibă o perspectivă mai bună asupra reptilelor şi a altor animale mai puţin iubite'', a spus el.

Malaysia, o ţară din sud-estul Asiei, este bogată în biodiversitate, dar şi o sursă majoră de trafic cu specii sălbatice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Prima cafenea cu şerpi şi şopârle, deschisă de un tânăr curajos din Malaezia. Clienţii, inclusiv copii, pot lua în braţe reptilele