Antena Meniu Search
x

Video Probleme mari pentru o recepționistă din UK, după ce s-a năpustit beată să abuzeze un băiat de 13 ani: "Vreau până dimineață"

O recepționistă în vârstă de 27 de ani din Marea Britanie se confruntă cu probleme mari după ce, beată fiind, s-a năpustit asupra unui adolescent de 13 ani și a încercat să întrețină raporturi intime cu el. "Vreau să te călăresc până dimineață", i-ar fi spus ea băiatului, potrivit The Sun.

de Redactia Observator

la 04.10.2023, 16:38

Potrivit sursei citate, adolescentul vorbea cu un prieten atunci când Jade Berry, recepționistă la o clinică stomatologică, s-a apropiat de el, l-a atins și i-a propus să întrețină raporturi sexuale. Surprins, băiatul a refuzat și a plecat, însă femeia nu s-a lăsat înduplecată. Doar că trupul nu a mai ascultat-o. Beată criță, a încercat să se dezbrace pentru a-l impresiona pe adolescent, însă a leșinat la fața locului. Marcat de incident, copilul i-a povestit totul mamei sale, care a sunat la poliție.

Jade Berry a fost imediat identificată de polițiști și interogată cu privire comportamentul indecent. "Doamne Dumnezeule, nu-mi aduc aminte nimic", le-a spus ea agenților britanici. Conform tabloidului The Sun, femeia, care risca să stea doi ani după gratii pentru agresiune sexuală, a fost obligată să poartă o brățară electronică pentru 120 de zile, ca parte a unui program de monitorizare a consumului de alcool. De asemenea, timp de 35 de zile va fi implicată într-un program de reabilitare și va fi înscrisă, timp de 10 ani, în registrul persoanelor care au comis infracțiuni sexuale.

Beată criță, femeia a încercat să seducă un adolescent de 13 ani

Incidentul s-a petrecut pe data de 3 octombrie a anului trecut, atunci când Jade Berry a pierdut șirul paharelor de vin, la o petrecere cu prietenii. "Victima era pe o bancă într-o zonă împădurită atunci când acuzata l-a abordat. Nu o cunoștea și era clar intoxicată. S-a pus între cei doi băieți și a început să le mângâie părțile intime, în timp ce făcea comentarii nepotrivite și cu tentă sexuală. I-a spus că "îl va călări până dimineață". Ei chiar vorbiseră despre faptul că vine petrecerea de aniversare a 14 ani, este clar că știa câți ani are. Băieții au plecat pe loc, iar ea a rămas pe bancă. Și-a dat hainele jos și le-a arătat zona genitală, înainte de a leșina. Ei au filmat scena. Victima a plecat apoi acasă și i-a povestit mamei, care a contactat poliția. Ofițerii au mers la fața locului și i-au găsit cardul de credit și telefonul. Când au ajuns ea plecase de acolo, dar a fost arestată pe 5 octombrie", a explicat James Coutts, anchetator.

Se pare că femeia intrase în vizorul poliției și în 2021, atunci când a fost prinsă băută la volan. "Cclar a suferit probleme mentale încă de la vârsta de 15-16 ani și COVID a fost o perioadă dificilă pentru ea. Are o natură auto-distructivă și din cauza acestei naturi a recurs la alcool, însă acum realizează că nu acesta este răspunsul pentru problemele pe care le are. Are regrete sincere și simte empatie pentru victime", a spus avocatul femeii, John Wyn Williams.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Probleme mari pentru o recepționistă din UK, după ce s-a năpustit beată să abuzeze un băiat de 13 ani: "Vreau până dimineață"