Antena Meniu Search
x

Foto Surpriza trăită de o femeie din București care a făcut cumpărături de Black Friday și a aruncat cutiile goale în stradă

O femeie din București care ar fi abandonat mai multe cutii de carton goale, la un colț de stradă din Sectorul 6, s-a trezit cu ele acasă, returnate de Poliția Locală. În plus, ea a fost amendată pentru aruncarea necorespunzătoare a deșeurilor.

De Redactia Observator la 16.11.2021, 11:40
Surpriza trăită de o femeie din București care a făcut cumpărături de Black Friday și a aruncat cutiile goale în stradă
Surpriza trăită de o femeie din București care a făcut cumpărături de Black Friday și a aruncat cutiile goale în stradă - Facebook/Ciprian Ciucu

Cutiile aruncate la întâmplare de bucureșteancă, probabil de la coletele comandate de Black Friday, aveau încă pe ele lipite etichetele aplicate de expeditor cu adresa completă a femeii.  

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a postat imaginile pe pagina sa de Facebook și avertizează că în Sectorul 6 se află camere mobile care sunt mutate în funcție de locurile unde se depozitează cu predilecție deșeuri. 

„Acum sper să nu-i fie cu supărare doamnei D.M. din Sectorul 6, dar am rugat Poliția Locală să-i returneze gunoiul abandonat pe spațiul public, împreună cu o amendă. Doamnă, e mult mai ieftin și mai civilizat să sunați la Urban S.A. și să le spuneți să vină să vă ridice deșeurile voluminoase.

Politia Locală și inspectorii primăriei sunt tot mai prezenți pe stradă. Am luat încă 10 camere mobile pe care le montăm în locurile în care se depozitează necontrolat deșeuri”, a scris Ciucu pe Facebook.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Surpriza trăită de o femeie din București care a făcut cumpărături de Black Friday și a aruncat cutiile goale în stradă