Antena Meniu Search
x

Prostituată româncă, împușcată prin ușă de un client furios. Pe lângă închisoare, tânărul trebuie să-i plătească femeii înlocuirea unui implant mamar, în Norvegia

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost condamnat de Judecătoria din Buskerud, Norvegia, la șase ani și jumătate de închisoare, pentru tentativă de omor. Bărbatul a împușcat o prostituată româncă, în noaptea de 1 ianuarie a acestui an, după ce a tras cinci focuri de armă prin ușa apartamentului femeii.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.11.2021, 12:57

Prostituată româncă, împușcată prin ușă de un client furios. Pe lângă închisoare, tânărul trebuie să-i plătească femeii înlocuirea unui implant mamar, în Norvegia - shutterstock.com / imagine ilustrativă

În noaptea de 1 ianuarie, serviciile de urgență au fost anunțate că prin ușa unui apartament din Drammen, un oraș aflat în provincia Buskerud, Norvegia, au fost trase cinci focuri de armă, unul dintre gloanțe rănind o româncă în vârstă de 40 de ani.

Câteva ore mai târziu, un tânăr a sunat la poliție, s-a autodenunțat și a fost arestat, scrie nettavisen.no. Motivul atacului a fost dezvăluit chiar de individ. Le-a mărturisit ofițerilor că s-ar fi simțit înșelat, după ce a cumpărat servicii sexuale de la femeie.

Din fericire, românca a scăpat cu viață, însă a avut nevoie de îngrijiri medicale timp de o săptămână, fiind internată la spital.

Tânărul trebuie să-i plătească româncei înlocuirea unui implant mamar

În timpul procesului, instanța a considerat "că este pură coincidență și noroc faptul că femeia nu a fost ucisă""Tot timpul cât a tras cu pușca de la mică distanță a fost conștient că, probabil sau cel mai probabil, va ucide. Este doar o întâmplare faptul că încercarea nu a fost finalizată", se arată în decizia magistraților.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, agresorul trebuie să plătească româncei 150.000 de coroane (în jur de 73.000 de euro) și aproape 50.000 de coroane (24.000 euro), pentru înlocuirea unui implant mamar. Avocatul bărbatului, Martin Smith, a declarat pentru publicația Drammens Tidende că tânărul de 24 de ani se simte nedreptățit și că instanța a greșit atunci când l-a condamnat pentru tentativă de omor, luând în considerare un recurs.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Prostituată româncă, împușcată prin ușă de un client furios. Pe lângă închisoare, tânărul trebuie să-i plătească femeii înlocuirea unui implant mamar, în Norvegia