Antena Meniu Search
x

Tânără de 30 de ani, moartă în urma unei operaţii de implant mamar. Femeia, mamă a doi copii, a stat 13 luni în comă

O tânără din Rusia, mamă a doi copii, a murit în urma unei operaţii de implant mamar. Femeia se hotărâse să îşi mărească sânii, pentru a-i face o surpriză soţului său, însă totul s-a terminat tragic.

O tânără din Rusia, mamă a doi copii, a murit în urma unei operaţii de implant mamar. Femeia se hotărâse să îşi mărească sânii, pentru a-i face o surpriză soţului său, însă totul s-a terminat tragic, tânăra mămică stând în comă mai bine de un an, înainte să moară.

Galina Rakushina, o rusoaică în vârstă de 30 de ani strânsese bani în mare secret, pentru a-i face o surpriză partenerului de viaţă. A apelat la medicii unei clinici din Moscova, care au asigurat-o că totul va decurge perfect. 

Operaţia s-a transformat, din nefericire, într-o tragedie. Medicii i-au administrat un anestezic foarte puternic în timpul intervenţiei, substanţă care i-a oprit inima. Au reuşit să o stabilizeze pentru scurt timp, însă lipsa de oxigen la nivelul creierului a făcut ca tânăra să intre în comă.

Stare în care a rămas nu mai puţin de 13 luni.

Apropiaţii, devastaţi de durere, nu au putut decide să o deconecteze de la aparatele care o ţineau în viaţă, trăind cu speranţa că se va trezi într-o zi. Trecând, însă, mai bine de un an de când Galina se afla în comă, şansele ca aceasta să îşi revină au scăzut dramatic, aşa că rudele tinerei s-au resemnat cu ideea că au pierdut-o.

Autorităţile au deschis o anchetă, pentru a stabili cauzele decesului femeii.

Cazul tinerei Galina Rakushina este, însă, doar unul din mulţimea de astfel de tragedii petrecute în clinicile de intervenţii chirurgicale de la Moscova.

La fel ca în celelalte cazuri de morţi suspecte în urma intervenţiilor chirurgicale, anchetatorii au colectat probe din anestezicul injectat victimelor, având suspiciuni în privinţa calităţii substanţelor administrate.

Tânăra a lăsat în urma doi copii, o fetiţă de 10 ani şi un băieţel în vârstă de 6 ani. 

Sursă: mirror.co.uk

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Tânără de 30 de ani, moartă în urma unei operaţii de implant mamar. Femeia, mamă a doi copii, a stat 13 luni în comă