Antena Meniu Search
x

Prostituată româncă, ucisă cu bâta de baseball în Austria. Iubitul i-a pus apoi cadavrul, în plină zi, pe treptele unei instituții publice

O crimă teribilă șochează Austria. Un român de 28 de ani a fost arestat de poliție, după ce a abandonat trupul fără viață al iubitei sale pe treptele unei instituții publice. Tânăra fusese omorâtă cu o bâtă de baseball.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.11.2021, 19:55

Vezi și

Au fost scene de groază luni după-amiază, în fața unei clădiri publice.

Vă avertizăm că urmează detalii cu puternic impact emoţional!

În jurul orei 14.30, un tânăr român de 28 de ani a oprit mașina în fața imobilului, a ridicat de pe bancheta din spate trupul iubitei lui, de asemenea româncă, și l-a așezat pe treptele instituției.

Totul, sub privirile îngrozite ale trecătorilor, care, speriați au alertat autoritățile.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Încă nu este clar dacă tânăra de 29 de ani, care prezenta răni violente pe tot corpul, era deja moartă în acest moment și de ce bărbatul nu a adus-o la spital. 

Cert este că, până la sosirea ambulanței și a poliției, românul striga neîncetat: "Viața mea s-a terminat, viața mea s-a terminat!".

Ajunși la fața locului, medicii de pe ambulanță au efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes, fiind nevoiți să declare decesul. Românul a fost arestat și dus la sediul poliției.

Jurnaliștii publicației oe24.at au aflat că victima ar fi fost prostituată. Se pare că tânăra de 29 de ani lucra în "cartierul roșu", în zona industrială.

Lovită până la moarte cu o bâtă de baseball

Arma crimei, o bătă de baseball, a fost găsită și confiscată în apropierea bordelului, care era frecventat în principal de clienți italieni.

Mașina presupusului ucigaș a fost, de asemenea, confiscată. 

Rezultatul autopsiei, efectuată marți seara, este unul îngrozitor.

"Cauza morții este cu siguranță violența masivă", a declarat pentru krone.at Lisa Sandrieser, purtătorul de cuvânt al poliției.

Românca a fost bătută cu brutalitate până la moarte cu o bâtă de baseball, lungă de un metru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Prostituată româncă, ucisă cu bâta de baseball în Austria. Iubitul i-a pus apoi cadavrul, în plină zi, pe treptele unei instituții publice