Antena Meniu Search
x

Răzvan, un român din Spania, a fost condamnat definitiv la 23 de ani de închisoare, după ce şi-a ucis, dezmembrat şi îngropat iubita

Un român din Spania a fost condamnat definitiv la 23 de ani de închisoare, după ce şi-a ucis cu bestialitate iubita, cu care locuia în Vinaroz, Spania. Crima a avut loc în luna februarie 2019.

de Monica Palade

la 14.02.2022, 13:24

Răzvan Adrian s-a certat cu iubita, iar într-un moment de furie a ucis-o cu bestialitate. Bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri, care au dus la moartea tinerei de 26 de ani, Nalea Sareva, din Moldova.

Românul nu s-a oprit aici. I-a dezmembrat trupul, l-a pus în saci şi împreună cu un prieten a îngropat resturile pe un câmp.

Şi-a ucis iubita cu bestialitate

Apoi ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, a sunat la poliţie şi a anunţat că partenera sa a dispărut. După 50 de zile, bucăţile din trupul femeii au fost găsite, iar românul a devenit principalul suspect. Mama Naleei Sereva a spus în instanță că fiica ei a avertizat-o că iubitul o va ucide.

Iniţial, Răzvan a fost condamnat la 23 de ani de Tribunalul din Castelon, însă a constestat condamnarea. Instanţa supremă a respins recursul formulat de avocatul său, iar acum bărbatul va trebui să plătească şi 130.000 de euro drept despăgubire pentru rudele victimei, 91.000 de euro mamei victimei și 19.500 celor doi frați ai săi cu titlu de răspundere civilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Răzvan, un român din Spania, a fost condamnat definitiv la 23 de ani de închisoare, după ce şi-a ucis, dezmembrat şi îngropat iubita