Antena Meniu Search
x

Foto Recompensa uriaşă promisă de un bărbat de 91 de ani celui care-i va găsi câinele. "Pierderea lui Flossie i-a frânt inima"

Un bărbat de 91 de ani este hotărât să recupereze câinele dispărut al familiei. În speranţa că cineva îl va ajuta să-şi vadă visul devenit realitate, acesta promite o recompensă uriaşă.

de Antonia Roşu

la 17.07.2022, 17:03

Recompensa uriaşă a unui bărbat de 91 de ani pentru a-i fi înapoiat câinele. „Pierderea lui Flossie i-a frânt inima”
Recompensa uriaşă a unui bărbat de 91 de ani pentru a-i fi înapoiat câinele. „Pierderea lui Flossie i-a frânt inima” - Twitter

Jim Scott este devastat de când Flossie, căţelul în vârstă de trei ani, a dispărut în septembrie anul trecut. Cererea de ajutor a domnului Scott pentru a-şi recupera animalul de companie, pe nume Flossie, a ajuns la 1,5 milioane de oameni pe reţelele de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fiica domnului Scott, Gill Keeley, a declarat pentru Northumberland Gazette: „A fost atât de supărat de dispariția lui Flossie și a întrebat recent dacă ar putea face ceva pentru a ajuta, ceea ce a dus la postări. Este atât de încântat că apelul său a ajuns la atât de mulţi oameni”.

Pierderea lui Flossie l-a devastat pe stăpân

Flossie a fugit în timp ce fiica stăpânului și soțul ei au dus-o pe Flossie la plimbare, pe dunele de nisip dintre Seaton Sluice și Blyth, Northumberland, potrivit Daily Mirror.

„Pierderea lui Flossie i-a frânt inima tatălui meu. Mereu întreabă dacă s-a întors”, a mai spus fiica domnului Scott. "Simte că i-a fost luată o parte importantă din viață de când Flossie a dispărut”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Recompensa uriaşă promisă de un bărbat de 91 de ani celui care-i va găsi câinele. "Pierderea lui Flossie i-a frânt inima"