Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Român arestat într-un tren din Zürich, după ce polițiștii i-au găsit 121 de telefoane în bagaj. Le-a furat pe toate la o petrecere

Un român a fost arestat, după ce poliţiştii au găsit asupra sa nu mai puţin de 121 de telefoane furate în timpul unei petreceri de la Zürich.

de Redactia Observator

la 21.08.2024 , 14:30

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost prins într-un tren cu destinaţia Milano. Autorităţile spun că se prefăcea că doarme, sperând probabil să evite un control, însă nu a fost suficient. 

Au găsit asupra sa nu mai puţin de 121 de telefoane furate

Autoritățile l-au întrebat dacă are bunuri sau bani de declarat. Răspunsul negativ nu a convins poliția,așa că agenții au decis să verifice bagajul bărbatului. Telefoanele mobile erau ascunse într-o pungă și învelite în folie de aluminiu şi toate aveau cartelele SIM în ele.

Vezi și

Polițiștii lucrează la identificarea și contactarea deținătorilor de telefoane mobile confiscate, pentru returnarea telefoanelor și colectarea sesizărilor de furt sau pierdere.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Mapamond » Român arestat într-un tren din Zürich, după ce polițiștii i-au găsit 121 de telefoane în bagaj. Le-a furat pe toate la o petrecere