Antena Meniu Search
x

Român mort în Sicilia, după ce a vrut să se răcorească într-un lac şi nu a mai ieşit la suprafaţă

Un român de 42 de ani a murit, în Sicilia, după ce a intrat să se scalde într-un lac de acumulare artificial şi nu a mai ieşit la suprafaţă.

de Redactia Observator

la 23.07.2023, 17:56

Românul din Sicilia s-ar fi înecat într-un lac de acumulare artificial
Românul din Sicilia s-ar fi înecat într-un lac de acumulare artificial - TP 24
  • Românul mort în Sicilia a lăsat în urmă o familie îndurerată.

Tragedia s-a petrecut în zona localităţii Scoglitti, orăşel cu doar câteva mii de locuitori. Primele informaţii arată că, din cauza arşiţei de afară, românul a mers să se scalde în lacul respectiv.

Conform TP24, anchetatorii au văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă că românul s-a îndreptat spre lacul respectiv având asupra sa inclusiv un prosop. De altfel, acest incidiu le-a dat de înţeles că românul a mers să se scalde pentru a combate efectele caniculei.

Românul din Sicilia a pătruns în apă, a început să înoate dar, în cele din urmă, nu a mai reuşit să se întoarcă la mal. Se merge pe scenariul conform căruia este foarte posibil ca românului să i se fi făcut rău şi din acest motiv să se fi înecat.

Ancheta urmează să stabilească toate detaliile în care s-a produs tragedia. Cert este că românul lucra la o fabrică din apropiere şi avea soţie şi copii. De altfel, există informaţii conform cărora ei şi locuiau, temporar, în incinta fabricii, pe motiv că reprezentanţii conducerii se pregăteau să-i găsească o nouă cazare.

A fost nevoie de intervenţia scafandrilor pentru recuperea trupului neînsufleţit al românului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Român mort în Sicilia, după ce a vrut să se răcorească într-un lac şi nu a mai ieşit la suprafaţă