Antena Meniu Search
x

S-a aplecat, a sărutat-o, i-a spus "Te iubesc" și a înjunghiat-o de 14 ori. Atac șocant într-o zonă turistică din Heraklion

Duminică seară, un atac sălbatic a șocat comunitatea din Koroni Magara, o zonă turistică din Heraklion, oraș aflat pe coasta nordică a insulei Creta, în Grecia. Un tânăr și-a înjunghiat logodnica de 14 ori, apoi a încercat să-și pună capăt zilelor, cu același cuțit. Din fericire, tânăra a scăpat cu viață, fiind salvată de însuși tatăl agresorului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.06.2023, 14:51

S-a aplecat, a sărutat-o, i-a spus "Te iubesc" și a înjunghiat-o de 14 ori. Atac șocant într-o zonă turistică din Heraklion - protothema.gr

Emma și Andreas, ambii în vârstă de 36 de ani, se relaxau pe canapea uitându-se la un film, potrivit presei elene. Tânărul s-ar fi aplecat, și-a sărutat logodnica, i-a spus "Te iubesc", pentru ca apoi, din senin, să încerce o sufoce, iar în cele din urmă să o înjunghie de 14 ori.

După atacul sălbatic, bărbatul a încercat să-și pună capăt propriei vieți și s-a înjunghiat în abdomen cu același cuțit de bucătărie. Potrivit jurnaliștilor greci, care citează surse din anchetă, Andreas pare să nu conștientizeze ce a făcut sau acuzațiile care i se aduc.

Nu are încredere în nimeni și spune că toată lumea îl urmărește și vrea să-l rănească.

Vecinii au găsit-o pe tânără în stradă, plină de sânge, strigând după ajutor

În ciuda episodului violent, atât Emma, care se află internată pe secția de Terapie Intensivă, cât și familia ei își doresc ca Andreas să fie ajutat și să primească sprijin psihiatric. Spun că este un bărbat minunat care a adorat-o și o adoră pe Emma, ​​dar acum are nevoie de ajutor. "Familia Emmei este de partea lui. Oamenii îl susțin și doresc ca el să fie pus sub tratament. Vom depune o cerere, conform prevederilor Codului penal, de suspendare pentru trei luni a urmăririi penale pentru ca acesta să fie internat într-un spital public de psihiatrie", a declarat avocatul tânărului, care a fost arestat pentru tentativă de omor și este tratat la spital sub pază.

Loviturile pe care le-a primit femeia au fost în piept, spate și membre. A pierdut mult sânge, fiind dusă cu ambulanța la PAGNI, unde a suferit o intervenție chirurgicală. Acum, tânăra este internată pe secția de Terapie Intensivă, în stare gravă. Cel care a salvat-o a fost chiar tatăl logodnicului ei, care și-a dezarmat fiul, reușind să-i smulgă din mâini cuțitul de bucătărie. Urmele de sânge de pe scările imobilului mărturisesc despre încercarea dramatică a femeii de a ieși în stradă pentru a se salva. Vecinii au fost cei care găsit-o strigând după ajutor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » S-a aplecat, a sărutat-o, i-a spus "Te iubesc" și a înjunghiat-o de 14 ori. Atac șocant într-o zonă turistică din Heraklion