Antena Meniu Search
x

S-a cazat la un hotel din UK, apoi s-a sinucis în baie prin metode extreme. Femeia credea că este urmărită și că va fi ucisă: "Și-a provocat singură rănile"

O femeie de 30 de ani din UK a fost găsită în baia unei camere de hotel, cu răni extreme, greu de explicat în cuvinte. Femeia i-ar fi spus unui apropiat că ar fi fost urmărită de un grup de 10 bărbați nu cu mult înainte să fie găsită fără viață. Ancheta autorităților a descoperit însă, în mod șocant, că femeia și-a luat de fapt viața.

de Redactia Observator

la 26.10.2023, 08:13

S-a cazat la un hotel din UK, apoi s-a sinucis în baie prin metode extreme. Femeia credea că este urmărită și că va fi ucisă
S-a cazat la un hotel din UK, apoi s-a sinucis în baie prin metode extreme. Femeia credea că este urmărită și că va fi ucisă - Profimedia

Ewelina Sasak, în vârstă de 30 de ani, credea că este urmărită. Plănuise chiar să plece în Polonia, însă era prea speriată că cineva i-ar fi putut injecta otravă în timpul zborului. Ea și-a făcut rezervarea la hotelul Staunton din Bloomsbury, din centrul Londrei, sub un singur nume și a plătit cu bani cash. În dimineața următoare, managerul hotelului a găsit-o moartă în baie, cu răni despre care un medic spune că au fost provocate printr-o violență extremă, potrivit Mirror.

Femeia s-a sinucis în baia hotelului

În mod șocant, ancheta a stabilit că nu există circumstanțe suspecte și că realitatea este că femeia s-a sinucis. Autoritățile spun că vor afla niciodată dacă ceea ce gândea era cu adevărat real, însă este clar că femeia a fost învinsă de „frică și suferință” înainte de moarte.

„În lipsa unei opinii medicale de specialitate cu privire la sănătatea mintală a Ewelinei, pe care nu am avut-o ulterior, nu vom afla niciodată exact faptele acelei situații și credința ei... Resping noțiunea de accident. Ewelina și-a provocat singură aceste răni și a făcut-o cu intenția de a-și lua viața”, au declarat autoritățile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » S-a cazat la un hotel din UK, apoi s-a sinucis în baie prin metode extreme. Femeia credea că este urmărită și că va fi ucisă: "Și-a provocat singură rănile"