Antena Meniu Search
x

Foto "S-a dus la meci viu şi nu s-a mai întors". Un viitor tată nu îşi va cunoaşte niciodată fetiţa după ce a murit din senin pe un teren de fotbal, în UK

Un viitor tată s-a prăbușit pe teren și a murit brusc în timpul unui meci de fotbal la doar 33 de ani fără a-și întâlni vreodată copilul nenăscut, în UK.

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 09:55

"S-a dus la meci viu şi nu s-a mai întors". Un viitor tată nu îşi va cunoaşte niciodată fetiţa după ce a murit din senin pe un teren de fotbal, în UK
"S-a dus la meci viu şi nu s-a mai întors". Un viitor tată nu îşi va cunoaşte niciodată fetiţa după ce a murit din senin pe un teren de fotbal, în UK - The Sun

Mitchell Joseph, în vârstă de 33 de ani, i s-a spus că este sigur să joace fotbal după ce a suferit o operație la inimă. Dar fundașul s-a prăbușit după doar 30 de minute, când medicii au încercat cu disperare să-l resusciteze. În mod tragic, Mitchell nu a putut fi salvat și a murit două ore mai târziu, la spital, în timp ce logodnica sa însărcinată Laura Davies s-a repezit lângă el.

Într-o declarație emoționantă la ancheta sa, ea a spus: „Mi-am pierdut pe partenerul de viaţă și pe el ca tată al copilului nostru”.

Bărbatul avusese în trecut o operaţie la inimă

Mitchel suferise în trecut o operaţie pe cord deschis, după ce s-a prăbuşit la locul de muncă. Medicii i-au spus că poate să-și continue viața, inclusiv să se întoarcă la sportul pe care îl iubea. La doar câteva săptămâni după operațiune, Mitchell s-a întors pe terenul de fotbal. Bărbatul se afla în timpul unui meci când s-a prăbuşit pe teren.

Pe acelaşi subiect

„Mitchell a primit acordul medicilor iar acum a murit. Vrem să răspundem la întrebările fiicei sale: „De ce tatăl meu nu este aici?” S-a dus la un meci de fotbal cu colegii săi, fericit și sănătos, și nu a mai venit acasă” a declarat mama lui Mitchell.

Medicii i-au dat voie să facă sport

Medicii au spus la audieri că Mitchell, care plănuia să se căsătorească cu Laura în Ibiza, trebuia să fie operat la inima, chiar dacă aceasta i s-a deteriorat. Cardiologul Dr. Clive Weston a spus că există dovezi că organul nu pompa „atât de puternic” cum ar fi trebuit. Dar el a explicat că orice exercițiu este bun pentru o persoană și că Mitchell s-a întors pe bicicletă la doar două luni după operație.

Ancheta, stabilită să dureze trei zile, continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "S-a dus la meci viu şi nu s-a mai întors". Un viitor tată nu îşi va cunoaşte niciodată fetiţa după ce a murit din senin pe un teren de fotbal, în UK