Antena Meniu Search
x

Galerie foto "M-au învățat că viața înseamnă tot ceea ce pui în ea". Cum a ajuns un barman din UK, plătit cu 5,70 $ pe oră, multimilionar. Afacerea care i-a adus succesul

Un barman care a lucrat pentru doar 5,70 de dolari pe oră a dezvăluit cum și-a transformat viața și a devenit un multimilionar. A decis să-și deschidă o afacere și, după ani grei de muncă, a atins obiectivul dorit. Bărbatul spune că totul se datorează părinților, datorită educației primite în copilărie. 

de Redactia Observator

la 20.02.2024, 18:30

Tatăl a doi copii, James Dooley, în vârstă de 40 de ani, a folosit 12.660 de dolari din economiile sale pentru a începe o afacere chiar din patul său iar acum este CEO al 30 de companii.  Antreprenorul, din Manchester, a muncit zi și noapte pentru a-și construi prima companie SEO, Promo SEO, care acum valorează mai mult de 25 de milioane de dolari potrivit The Sun

Cum a ajuns de la barman un milionar

Bărbatul spune că totul a fost posibil datorită învățăturilor primite de la părinții lui. James a spus că el și cei doi frați ai săi mai mari „nu au avut niciodată bani” când au crescut, dar părinții lor au fost amândoi „extrem de muncitori”. Tatăl lui, care conducea o companie siderurgică în Sheffield, și mama lui, o secretară, l-au învățat pe bărbat să fie la fel de muncitor în viață.

„M-au învățat că viața înseamnă tot ceea ce pui în ea”, a spus el. 

Pe acelaşi subiect

„Tatăl meu a murit când aveam doar 16 ani și ne-a dat peste cap întreaga viață. Frații mei mai mari, David și Mark, s-au mutat și au fost câțiva ani grei, în care mama făcea totul pentru a ne ține pe toți împreună într-o perioadă foarte grea. La acea vreme, m-am îndatorat, dar ea a fost eroul meu absolut și mi-a plătit toate datoriile. A trebuit să-și ipotecheze casa”, a povestit James. 

„Am început să lucrez într-un call center pentru a plăti facturile, ceea ce a fost o perioadă foarte grea pentru mine. Am urât absolut fiecare minut din acest job”, a continuat James.

În ciuda greutăților, James a rămas pozitiv și s-a concentrat pe obținerea succesului sub formă de libertate, nu de bani. Și-a dorit propria companie. A fost nevoie de opt ani de muncă grea, dar în cele din urmă, a făcut-o să se întâmple.

„Creșterea nu a fost niciodată liniară și, în primii șase ani, am eșuat de atâtea ori. Când am făcut primul meu milion, primul lucru pe care l-am gândit a fost: „Tatăl meu ar fi mândru de mine”. M-am simțit uimitor”, a spus bărbatul.

Știind foarte puține despre optimizarea motoarelor de căutare, deoarece procesul era încă nou în 2011, a trebuit să învețe totul făcând niște greșeli costisitoare. A fost „foarte greu”, a spus el, mai ales la început, dar după multe ore petrecute analizând și jucându-se cu algoritmii Google, pentru ca site-urile web să se claseze mai sus în căutări, a avut succes. 

Stimulat de sentimentul de a câștiga primul său milion de dolari, James a lansat o a doua afacere, PromoPixa, și apoi o a treia. El a reușit să câștige al doilea milion de dolari la doar patru ani după ce l-a făcut pe primul. Astăzi, trăiește o viață de lux alături de soția sa Kerri, în vârstă de 37 de ani, și de cei doi copii ai lor, Anastasia, trei ani, și Tommy, un an. Acum are 30 de companii, inclusiv afacerea de publicitate Promo Media, compania de marketing Uniplay Ltd și Dooley Investments.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "M-au învățat că viața înseamnă tot ceea ce pui în ea". Cum a ajuns un barman din UK, plătit cu 5,70 $ pe oră, multimilionar. Afacerea care i-a adus succesul