Antena Meniu Search
x

Foto "Avea dureri. Le-a spus stop". Roberta a murit la 44 de ani, din dorinţa de a arăta perfect. A sfârşit pe masa de operaţie a unei clinici neautorizate din Brazilia

O influenceriţă din Brazila, mamă a doi copii, a murit în mod subit după ce a suferit o convulsie în timpul unei liposucţii, la o clinică care nu avea autorizaţie.

de Redactia Observator

la 18.10.2023, 19:33

"Avea dureri. Le-a spus stop". A murit la 44 de ani, din dorinţa de a arăta perfect. Roberta a sfârşit pe masa de operaţie a unei clinici neautorizate din Brazilia
"Avea dureri. Le-a spus stop". A murit la 44 de ani, din dorinţa de a arăta perfect. Roberta a sfârşit pe masa de operaţie a unei clinici neautorizate din Brazilia - The Sun

Roberta Correa, în vârstă de 44 de ani, îşi programase un tratament de îndepărtare a grăsimii în Cosmópolis, Brazilia, dar a început să se simtă rău la scurt timp după ce a primit anestezie. Procedura endolaser era menită să elimine grăsimea și să reducă lăsarea pielii prin utilizarea energiei laser pentru a încălzi zonele. In mod normal procedura este minim invazivă şi are un timp de recuperare rapid, însă Roberta a suferit o criză la scurt timp dupa începerea tratamentului, relatează The Sun.

Clinica nu era autorizată să efectueze astfel de intervenţii

Femeia a fost transportată de urgență la spital de la clinică înainte ca procedura să poată fi finalizată iar ea nu a putut fi salvată. Acum, autoritățile presupun că Roberta a mers la o clinică anonimă, care nu era autorizată să efectueze procedura în cauză. Oficialii locali din domeniul sănătății au închis unitatea după moartea ei pe 13 octombrie, în timp ce se așteaptă rezultatele autopsiei.

Verișoara Robertei, Paola Eliza Lück de Paula, a suținut că procedura a continuat, în ciuda faptului că Roberta se plângea de disconfort. ”A început să simtă fiori, iar din câte știm, au spus că este normal. Procedura a început și la scurt timp după, probabil că avea dureri sau convulsii, ea le-a cerut să se oprească”, a declarat ea presei locale.

Pe acelaşi subiect

A lăsat în urmă 2 copii şi un soţ

Roberta lasă în urmă doi fii, Lucas și Vinícius, și soțul ei Anastácio. Înainte de moartea ei, Roberta a lucrat ca fotograf de evenimente, director de comunicare al clubului local de fotbal Cosmopolitano FC și producător pentru canalul de muzică YouTube Presuntinho TV.

Ea a avut, de asemenea, o prezență puternică în rețelele de socializare și a împărtășit adesea câteva priviri asupra vieții ei de fotograf. Roberta a fost înmormântată pe 16 octombrie, iar poliția investighează acum moartea ei ca un posibil caz de omor din culpă. „Nu există nicio modalitate de a explica cum ne simțim. Este foarte trist să știi că s-a pierdut o viață într-o situație atât de banală și stupidă. Din păcate, am pierdut o viață. O persoană fantastică cu multe proiecte și vise. Vrem să aflăm ce s-a întâmplat ca să nu lăsăm moartea Robertei să treacă fără să se întâmple nimic”, a adăugat unul dintre verişorii acesteia.

Omagii din partea prietenilor

„Personalitatea ei veselă a construit prietenii adevărate și a făcut ca timpul cu ea să fie minunat. Cu o conduită exemplară, ne-a inspirat pe toți. Familiei ei, nu putem decât să-i exprimăm omagiile noastre sincere, oferindu-ne sprijinul și solidaritatea. Ceea ce depinde de noi de acum încolo este să-i onorăm memoria, făcând din ce în ce mai bine acest club pe care Roberta l-a iubit. Fie ca ea să continue să ne vegheze de sus”, au spus de ea foştii colegi de la Cosmopolitano FC.

O altă femeie din Brazilia a făcut stop cardiac după ce o intervenție chirurgicală de liposucție. Dayana Loy de Oliveira Freire, din Brazilia, a plătit 8.200 de lire sterline pentru procedura de îndepărtare a grăsimilor cu banii economisiți. Dar în timpul operației din 13 septembrie ritmul cardiac ei s-a încetinit pe măsură ce inciziile de liposucție erau închise, ceea ce a culminat cu un stop cardiac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Avea dureri. Le-a spus stop". Roberta a murit la 44 de ani, din dorinţa de a arăta perfect. A sfârşit pe masa de operaţie a unei clinici neautorizate din Brazilia