Antena Meniu Search
x

Şase persoane au fost împuşcate în timp ce se aflau la un grătar. Un tânăr de 21 de ani a murit în urma atacului din SUA

Un tânăr de 21 de ani a fost ucis, iar alte şase persoane sunt rănite în urma unui atac în care o persoană a deschis focul la o petrecere organizată de grup, în oraşul merican Harlem.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 20.06.2022, 15:55

Un tânăr de 21 de ani a murit în urma atacului din SUA
Un tânăr de 21 de ani a murit în urma atacului din SUA - Captura Video

Victimele, două femei şi şapte bărbaţi cu vârsta între 21 şi 42 de ani, au fost împuşcate la intersecţia străzilor East Street şi Fifth Avenue, la primele ore ale dimineţii, scrie Daily Mail.

Împuşcaţi în timp ce erau la grătar

Ofiţerii de poliţie au intervenit în urma mai multor apeluri pe care le-au primit la numărul de urgenţă. La sosirea echipajelor, oamenii legii au găsit cinci persoane împuşcate. Toate au fost transportate de urgenţă la spitalele din zonă de echipele de paramedici sosiţi la faţa locului. Patru dintre victime au ajuns la spitalele locale prin mijloace private. 

Un tânăr de 21 de ani a fost transportat la Spitalul Lincoln, dar din nefericire a fost declarat decedat de către medici la câteva ore după atac. De la locul incidentului, anchetatorii au reuşit să ridice şi arma cu care oamenii au fost atacaţi. 

Pe acelaşi subiect

”Acest weekend de Ziua Tatălui este un weekend în care oamenii ar trebui să se poată distra alături de familiile lor”, a declarat comisarul de poliţie Keechant Sewell, la o conferinţă de presă.

Informaţiile despre posibili suspecţi nu au fost lansate imediat, dar poliţia locală a anunţat pe Twitter că o armă a fost recuperată de la faţa locului.

Poliţiştii au deschis acum o anchetă pentru a putea stabili cu exactitate cine şi de ce a provocat atacul. 

În SUA sunt tot mai dese episoadele în care focul de armă este deschis în mulţime. Luna trecută, de asemenea, în Texas un tânăr a intrat înarmat într-o şcoală primară unde a ucis mai mulţi elevi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Şase persoane au fost împuşcate în timp ce se aflau la un grătar. Un tânăr de 21 de ani a murit în urma atacului din SUA