Antena Meniu Search
x

Băiat de 13 ani, la un pas de moarte după ce s-a împușcat în gât. Disperaţi să-şi salveze copilul, părinţii nu au mai aşteptat ambulanţa

O tragedie a fost evitată la limită în Târgu Lăpuș, un oraș din județul Maramureș, acolo unde un băiat de doar 13 ani a fost adus la spital de către părinții săi cu o rană la nivelul gâtului. Primele informații sugerează că aceasta a fost produsă de o armă cu aer comprimat.

de Redactia Observator

la 19.06.2022, 17:53

Tatăl a explicat că băiatul s-a rănit cu o armă cu aer comprimat.
Polițiștii au decis o anchetă pentru a afla cum s-a împușcat băiatul în gât. - Profimedia

Părinții copilului nu au mai sunat la ambulanță și, în schimb, au decis să îl transporte singuri la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Orășenesc din Târgu Lăpuș. La fața locului au ajuns și oamenii legii care au fost informați de conducerea unității medicale despre situație.

După cum a explicat tatăl băiatului, incidentul care a dus la rănirea acestuia a avut loc în casa familiei, din comuna Trestia. După cum au transmis oamenii legii, au fost trimiși specialiști de la Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase care desfășoară o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care micuțul a avut acces la armă și s-a rănit.

"Din primele declarații ale tatălui  minorului reiese faptul că, în timp ce se aflau la  locuința din satul Trestia, minorul s-ar fi accidentat cu o armă cu aer comprimat. În continuare, la fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea efectuării de cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului", au transmis oamenii legii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Băiat de 13 ani, la un pas de moarte după ce s-a împușcat în gât. Disperaţi să-şi salveze copilul, părinţii nu au mai aşteptat ambulanţa