Antena Meniu Search
x

Şase tineri, cu toţii rude, au murit înecaţi după ce două surori şi-au riscat viaţa pentru un selfie. Turiştii vizitau o cascadă din India

Șase membri ai aceleiași familii și-au găsit sfârșitul, înecați, în încercarea tragică și fără speranță de a salva două surori de 14, respectiv 22 de ani. Turiștii vizitau o cascadă superbă din India, când dorința fetelor de a face o poză spectaculoasă a declanșat lanțul evenimentelor dramatice.

de Redactia Observator

la 01.09.2022, 11:28

Turiştii vizitau o cascadă din India
Turiştii vizitau o cascadă din India - Shutterstock

Moartea i-a pândit pe nesimțite pe cei șase turiști veniți să admire frumusețile naturii, chiar din apele cascadei Ramdaha pe care voiau să o fotografieze. Potrivit Mirror, incidentul tragic s-a petrecut duminica trecută, în statul Chhattisgarh din India. Primele care au văzut cu ochii pericolul au fost două surori, Shraddha și Shweta Singh, în vârstă de 14, respectiv 22 de ani. Fetele au vrut să păstreze amintirea excursiei printr-un selfie demn de postat pe reţelele de socializare. Dar cea mică a alunecat şi a declanşat lanţul unor evenimente dramatice, care au îndoliat întreaga familie.

Filmul unei tragedii în lanţ. Doar o tânără a scăpat cu viaţă

Rudele s-au îmbulzit, într-un suflet, să le dea o mână de ajutor celor două surori. Fratele lor, Himanshu Singh, de 18 ani, verişorul Rishabh Singh, de 24 de ani, şi soţia lui, Sulekha Singh, de 22, au sărit imediat în apă, ţinându-se de mână. Alţi doi fraţi, Abhay Singh, de 22 de ani, şi Ratnesh Singh, de 26, le-au venit apoi în ajutor. Martorii spun că în doar câteva clipe, cu toţii au început să aibă dificultăţi în a rămâne la suprafaţa apei. Sub privirile îngrozite ale celor din jur, aproape toţi s-au înecat. Doar Sulekha a fost scoasă din apă în viaţă, dar potrivit The Sun, şi aceasta este în stare critică, la spital.

Poliţiştii atrag atenţia cu privire la semnele şi avertismentele plasate în apropierea obiectivului turistic, precizând faptul că accesul în apă nu este permis, întrucât pericolele sunt uriaşe. Cu doar şase luni în urmă, trei bărbaţi s-au înecat în acelaşi loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Şase tineri, cu toţii rude, au murit înecaţi după ce două surori şi-au riscat viaţa pentru un selfie. Turiştii vizitau o cascadă din India