Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Spania, în care trei români din aceeași familie au murit înecați. Doi dintre ei au sărit să îl salveze pe al treilea

Tragedie pe o plajă din Spania. Trei români, printre care şi un copil, au murit înecaţi. Erau membrii ai aceleaşi familii, doi dintre ei, tată şi fiu, şi locuiau în Spania. Cei doi adulţi au fost declaraţi morţi la faţa locului, în timp ce băiatul a murit în această dimineaţă la spital. 

de Redactia Observator

la 19.08.2022, 20:13

Vezi și

Tragedia a avut loc ieri după amiază, pe o mică plajă din provincia catalană Tarragona. Din primele informaţii, unuia dintre români i s-ar fi făcut rău în apă, iar ceilalţi doi au sărit să-l salveze, scriu jurnaliştii spanioli. Numai că în acel moment, vântul bătea cu putere şi marea era extrem de agitată.

Trei români, înecați în Spania

Ricard Martin, jurnalist Telecinco: Ieri, după-amiază, când vântul a crescut în intensitate, Salvamarii au mers să schimbe steagurile din galben în roşu şi atunci au observat un grup de oameni care se chinuiau să iasă din apă.

Salvamarii catalani au înotat către cei trei români pentru a-i ajuta. Au reuşit să-i aducă la mal şi au încercat să le acorde primul ajutor. În doar câteva minute, la faţa locului, au ajuns şi şase echipaje de salvare.

Clara Sedano, jurnalist RTVE: Medicii au încercat să-i resusciteze pe cei doi adulţi, însă, în final, aceştia şi-au pierdut viaţa aici, pe plajă.

Este vorba despre doi bărbaţi, de 46 şi 60 de ani. Cea de-a treia victimă este un băiat de 15 ani, care a fost transportat în stare gravă la spital. În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, copilul a murit şi el azi dimineaţă. Autorităţile locale au anunţat că investighează incidentul pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat. Cu cei trei români numărul celor care au murit pe plajele Cataloniei în această vară a ajuns la 21. Salvamarii recomandă oamenilor să nu se aventureze atunci când marea este agitată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Filmul tragediei din Spania, în care trei români din aceeași familie au murit înecați. Doi dintre ei au sărit să îl salveze pe al treilea