Antena Meniu Search
x

Secretul tulburător scos la lumină de un cadou oferit de un tânăr tatălui său. Întreaga familie din UK, zdruncinată din temelii

Uneori, cele mai bune intenţii scot la lumină secrete ascunse ale trecutului. Este şi cazul unui tânăr din Marea Britanie, care i-a făcut tatălui său un dar aparent inocent. Ce a aflat ulterior a zguduit familia din temelii.

de Redactia Observator

la 28.01.2024, 17:03

Întreaga familie, zdruncinată din temelii - Profimedia (scop ilustrativ)

Din nefericire, nu toate cadourile au farmecul sperat de cei care le dăruiesc, mai ales dacă dezvăluie secrete ascunse cu grijă de zeci de ani, pe care oamenii cu pricina sperau să le ia cu ei în mormânt. Potrivit Mirror, o familie care şi-a pierdut mama în 2017 a devenit curioasă să-şi descopere rădăcinile. Li se spusese că au origini europene, din zona Angliei şi Irlandei de pe partea mamei şi din Germania din partea tatălui. 

Familia, în stare de şoc la aflarea rezultatelor

Cât despre persoana respectivă, mereu a glumit despre ochii săi căprui închis, care ieşeau în evidenţă în vreme ce ambii părinţi avau ochi albaştri. Ca să afle mai multe despre strămoşii săi, a cumpărat teste ADN, unul pentru el şi unul pentru tatăl său. Însă nimic nu l-a pregătit pentru rezultat.

"Când am văzut rezultatele analizei, ne-am grăbit să le comparăm. Mi-a picat faţa.... La câmpul de înrudire genetică scria: Nu aveţi ADN comun. Asta înseamnă că, cel mai probabil, nu am avut strămoşi comuni în ultimele patru generaţii cel puţin", spune englezul.

Pe acelaşi subiect

"Părinţii mei au fost căsătoriţi 17 ani până să mă nasc eu. Au fost căsătoriţi peste 40 de ani, până la moartea mamei. Trăiau o poveste de iubire deosebit de frumoasă, iar tatăl meu încă vorbeşte despre cum nu s-au certat niciodată", adaugă el.

Reacţia tatălui după "darul" neinspirat

Tatăl a refuzat în primă fază să creadă că ar putea fi posibil ca soţia să fi avut o aventură. "Nu am putut să dorm când am aflat. Încă îl iubesc mai mult ca orice pe omul pe care l-am strigat tată întreaga viaţă. A fost mereu alături de mine în cei 30 de ani de viaţă ai mei. Îmi iubesc tatăl şi îmi iubesc mama. Dar de unde vin eu atunci?", se întreabă tânărul.

Postarea a adunat mai multe comentarii, iar unii utilizatori ai platformei cu pricina l-au încurajat să meargă la medic pentru un test oficial de paternitate, pentru că "kit-urile de ADN pot da erori". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 21 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Secretul tulburător scos la lumină de un cadou oferit de un tânăr tatălui său. Întreaga familie din UK, zdruncinată din temelii