Antena Meniu Search
x

Galerie foto Şedinţă foto de pomină. Un cuplu din SUA a plătit 3.000 de dolari pentru a imortaliza nunta visurilor lor. Surpriza de care au avut parte

O mireasă din SUA a împărtăşit pe TikTok fotografiile de nuntă cu care s-a ales în cea mai importantă noapte din viaţa ei. Dezamăgită, a arătat oamenilor pozele nefericite, neclare şi prost încadrate care „au făcut-o să plângă în fiecare zi”.

de Redactia Observator

la 03.08.2023, 14:28

Mireasa, pe nume Brooke, a postat pe TikTok că a cheltuit 3.000 de dolari pe un fotograf pentru nunta ei din octombrie, în timp ce se amuza de cele mai „proaste” fotografii. „Aţi vrut vreodată vedeţi cele mai proaste fotografii de nuntă? V-am rezolvat! Sunt pur și simplu rele, rele în totalitate”, a spus ea.

În videoclip, Brooke dezvăluie trei fotografii de la primul ei dans, toate acestea par să nu fie focalizate, deoarece este surprinsă zâmbind stângaci într-un moment. „Uite ce frumos arăt!” Brooke a spus sarcastic în timp ce le-a arătat spectatorilor fotografiile nefericite, relatează The New York Post.

Fotograful este de negăsit

O altă fotografie pe care Brooke a împărtășit-o într-un videoclip ulterior o arată cu capul ei afară din cadrul camerei. Brooke a spus că a contactat fotograful despre faptul că nu este mulțumită de fotografii. „Încă nu am primit lucrurile cu care mi se datorau. Rețineți că i-am plătit acestei femei 3.000 de dolari”, a adăugat tânăra.

Pe acelaşi subiect

Ea a mai susținut că fotograful nu a mai răspuns la apelurile telefonice ale soțului sau soacrei ei înainte de a face videoclipul pe TikTok, acum viral, care are peste 2,6 milioane de vizualizări.

Videoclipul cu fotografiile a adunat milioane de vizualizări

„Orice ajutor ar fi binevenit”, îi roagă Brooke. Spectatorii s-au grăbit în secțiunea de comentarii, unde Brooke a primit mii de răspunsuri exprimându-și regretele, precum și furia pentru fotografiile ei slabe. „Wow, îmi pare rău că s-a întâmplat, dar asta m-a făcut să realizez că trebuie să-mi cresc prețurile dacă „profesioniștii” percep 3k pentru o nuntă”, a spus un comentator.

„Fată, 3000 de dolari? Este o nuntă regală sau ce, acel preț este nebunesc, chiar dacă fotografiile ar fi fost bombă”, se spunea într-un comentariu. Un utilizator i-a sugerat lui Brooke să ducă fotograful în instanță.

Alți fotografi s-au oferit să le facă o ședință foto gratuită

„Sunt fotograf, dacă sunteți vreodată aici și doriți să faceți o sesiune în ținutele de nuntă, mi-ar plăcea să le fac gratuit. Îmi pare atât de rău că s-a întâmplat”, a spus un utilizator. „Nu sunt sigur unde te afli, dar sunt fotograf de nuntă în Ohio. Dacă doriți să faceți o sesiune în ținuta de nuntă, este din partea casei”, a spus un alt fotograf.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Şedinţă foto de pomină. Un cuplu din SUA a plătit 3.000 de dolari pentru a imortaliza nunta visurilor lor. Surpriza de care au avut parte