Antena Meniu Search
x

Un băiat de 13 ani și-a privit mama și fratele cum sunt uciși, în timpul unui atac în masă, în Canada: "Băieții plâng după mama lor"

Un băiat de 13 ani a fost înjunghit în timpul unui atac, înainte de a-și vedea mama și fratele cum sunt omorâți. Alte 10 persoane au fost ucise, iar unul dintre atacatori a fost găsit mort. Poliția suspectează că ar fi fost ucis chiar de tatăl său, alături de care a comis crimele.

de Maria Dogaru

la 07.09.2022, 17:39

Unul dintre criinali a fost găsit mort, de către polițiști, iar aceștia cred că ucigașul ar fi chiar fratele său, alături de care a comis atacul
Un băiat de 13 ani și-a privit mama și fratele cum sunt uciși, în timpul unui atac în masă, în Canada - Profimedia

Un adolescent a fost înjunghiat înainte de a-și vedea mama și fratele uciși, în timpul unui atac în masă în care au fot omorâte 10 persoane în Saskatchewan, Canada. Băiatul a fost dus la spital, duminică, după ce a fost înjunghiat în gât. Acesta a fost externat luni, 5 septembrie, relatează Mirror.

Tatăl său, Brian Burns, a spus că băiatul i-a văzut pe mama sa Bonnie Goodvoice-Burns și pe fratele Greg, în vârstă de 28 de ani, fiind uciși atunci când atacatorii au asaltat oameii din provincia Saskatchewan. Bărbatul și-a pierdut trei membri ai familiei, soția, fiul cel mare și vărul.

Am avut zile mai bune. Încerc doar să rezist pentru băieții mei. Totul este despre ei, nu despre mine acum. Băieții mei plâng toată noaptea după mama lor, a decarat Brian Burns.

Tatăl copilului, devastat în urma tragediei care a luat 10 vieți

Pe acelaşi subiect

Cu inima zdrobită, bărbatul a spus că nu a putut intra în casă după incident, deoarece era „prea mult sânge înăuntru”, iar poliția strângea dovezi pentru întocmirea anchetei. Poliția a spus că Damien și Myles Sanderson și-au făcut drum printr-o comunitate indigenă din Canada în weekend, atacând oameni la întâmplare.

În total, 10 persoane au fost ucise, inclusiv o mamă cu doi copii și un bărbat mai în vârstă. Poliția a spus că cea mai tânără victimă era născut în 1999. Atacurile au avut loc în 13 locații din James Cree Nation și Weldon, în statul Saskatchewan. În urma căutărilor, Damien Sanderson a fost găsit mort și este posibil să fi fost ucis chiar de propriul său frate.

A fost lansată o strângere de fonduri online pentru a plăti cheltuielile de înmormântare, reabilitare și consiliere pentru victime și familiile acestora. James Smith Cree Nation este o comunitate indigenă cu o populație de aproximativ 3.400 de oameni, în mare parte implicați în agricultură, vânătoare și pescuit. Weldon este un sat care este locuit de aproximativ 200 de oameni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un băiat de 13 ani și-a privit mama și fratele cum sunt uciși, în timpul unui atac în masă, în Canada: "Băieții plâng după mama lor"