Antena Meniu Search
x

Sfârșit tragic pentru un român din Italia. Bărbatul de 34 de ani a fost lovit mortal de o maşină în timp ce era pe bicicletă

Accident mortal în Italia. Un biciclist român de 34 de ani a fost lovit de o maşină chiar în apropierea falezei. Incidentul tragic a avut loc în Marina di Massa, în provincia Massa -Carrara, din Toscana, cunoscută ca fiind o stațiune renumită de pe litoral. Era puţin după miezul nopții când şoferul a dat peste bărbat, ca mai apoi să fugă de la locul faptei. Trupul neînsuflețit al românului a fost aruncat la câțiva metri de bicicletă.

de Redactia Observator

la 03.06.2022, 16:01

Sfârșit tragic pentru un român din Italia
Sfârșit tragic pentru un român din Italia - Il Messaggero

Alarma a fost dată de o persoană care auzise impactul puternic. Nimeni nu a văzut mașina, dar la locul accidentului a rămas doar cadavrul victimei. Şoferul vinovat a fugit, în timp ce intervenția paramedicilor a fost una inutilă. Imediat a fost deschisă o anchetă pentru a depista șoferul, care nu ar fi fost găsit până la această oră. Trupul românului de 34 de ani a fost găsit întins pe caldarâm, fiind aruncat la câţiva metri de bicicletă, notează Il Messaggero.

La fața locului au sosit salvatorii, dar nu au mai putut face nimic pentru biciclistul care a fost declarat decedat la scurt timp. Leziunile suferite în urma impactului erau prea grave. Carabinierii investighează problema, însă cercetările se desfăşoară cu dificultate, având în vedere că oamenii legii nu au până acum vreo pistă. 

Potrivit reconstituirii, accidentul s-a produs în apropierea unui sens giratoriu și este posibil ca mașina şoferului să se fi deplasat în aceeași direcție cu biciclistul. Cel mai probabil, românul a fost ucis după ce şoferul a încercat să facă o depăşire. Bicicleta a fost găsită pe banda de urgenţă, în timp ce cadavrul bărbatului a fost aruncat la câțiva metri pe sensul opus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Sfârșit tragic pentru un român din Italia. Bărbatul de 34 de ani a fost lovit mortal de o maşină în timp ce era pe bicicletă