Antena Meniu Search
x

Şi-a îndeplinit visul de o viaţă la 99 de ani: Cineva să arunce cuțite spre ea. Spectacol total în Anglia

O femeie în vârstă de 99 de ani și-a îndeplinit visul de o viață: Cineva să arunce cu cuțite spre ea, în timpul unui spectacol de circ. Annie Duplock, din Sharnford, Leicestershire, a pășit în ring pentru a înfrunta provocarea în fața unei mulțimi care urla.

de Redactia Observator

la 14.05.2023, 15:32

Şi-a îndeplinit visul de o viaţă la 99 de ani
Şi-a îndeplinit visul de o viaţă la 99 de ani - Zippos Circus via Facebook

Fosta angajată la circ, care își sărbătorește aniversarea de 100 de ani peste trei luni, a făcut parte din marea finală a spectacolului Zippo Circus. Ulterior, ea a spus că i-a ''plăcut cu adevărat'' experiența, notează BBC.

Extrem de curajoasă, femeia și-a luat locul în fața unei scânduri, în timp ce cuţitele au fost aruncate spre ea de un aruncător profesionist. Ea și-a convins fiica să-i ceară fostului ei șef, Martin Burton, să o lase să participe.

Cadou pentru aniversarea de 100 de ani

Fondatorul circului a spus: ''Annie a lucrat pentru mine acum 30 de ani, punea afișe. Atunci avea 70 de ani și acum împlinește 100 de ani în august''. El a mai adăugat că fosta angajată văzuse spectacolul cu o seară înainte şi a cerut să facă şi ea parte din el. Bărbatul s-a gândit că are ar fi cadoul perfect pentru ziua ei de naştere. 

După spectacol, ea a declarat: ''Întotdeauna mi-am dorit să se arunce cuțite spre mine! Sunt pregătită pentru următoarea provocare!''

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Şi-a îndeplinit visul de o viaţă la 99 de ani: Cineva să arunce cuțite spre ea. Spectacol total în Anglia