Antena Meniu Search
x

Galerie foto Şi-a păcălit soţul că a câştigat o mică avere la loterie. Trei săptămâni mai târziu, femeia chiar dădea lovitura şi lua marele premiu de peste un milion de euro, în UK

O farsă s-a transformat în realitate pentru un cuplu. Mai întâi, soţia şi-a păcălit soţul că a câştigat 250.000 de lire sterline (286.000 euro). Doar că trei săptămâni mai târziu, femeia chiar a dat lovitura şi a luat marele premiu de un milion de lire sterline (1,147,380 euro) la EuroMillions.

de Monica Palade

la 02.11.2023, 13:13

Iniţial, Charlotte Peart, o fostă angajată în administraţie, a respins un e-mail de la Loteria Națională, deoarece credea că este anunţată că a câștigat 3 lire sterline, dar s-a dovedit a fi un profit extraordinar de 1 milion de lire sterline.

Gluma transformată în realitete în trei săptămâni

„M-am gândit să merg acolo și să verific. Nu mă așteptam să văd șase zerouri la sfârșit. Nu vezi asta atât de des. Nu-mi vine să cred, cred că sunt în stare de șoc”.

Se întâmpla în 2018. Într-un clip audio în care Charlotte sună la loterie, ea poate fi auzită râzând și spunând: „Cred că o să plâng”. La cinci ani distanţă, femeia a dezvăluit cum și-a folosit câștigurile pentru a începe o afacere, a cumpăra o casă și a petrece mai mult timp cu soțul ei, Daniel, și cu cei trei copii ai lor.

„Îmi amintesc foarte bine de asta, nu m-am putut opri din râs. Erau nervi și neîncredere. Cu două săptămâni mai devreme l-am păcălit pe Daniel că am câștigat 250.000 de lire sterline, așa că a suna pentru a pretinde oficial 1 milion de lire sterline a fost o nebunie”.

Charlotte, în vârstă de 33 de ani, a folosit ultimele 1,50 lire sterline din contul lor de loto online pentru a intra la extragere și au ajuns să-și cumpere casa de vis. Daniel, în vârstă de 32 de ani, lucrează în continuare ca tâmplar, în timp ce Charlotte și-a început propria afacere mică. Acum au doi labradori, dintre care unul se numește Millie, prescurtare de la milionar. Ea a spus: „Fără victoria noastră pur și simplu nu ar fi fost posibil”, scrie Daily Star.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Şi-a păcălit soţul că a câştigat o mică avere la loterie. Trei săptămâni mai târziu, femeia chiar dădea lovitura şi lua marele premiu de peste un milion de euro, în UK