Antena Meniu Search
x

Şi-a sedat soţul, apoi i-a tăiat gâtul. Mama din UK voia banii din asigurarea de viaţă a bărbatului, pe care să îi cheltuie cu amantul

O mamă britanică, condamnată la moarte prin spânzurare pentru uciderea soţului, îşi proclamă nevinovăţia şi cere ajutor pentru a fi graţiată, scrie Daily Mail. Ramandeep Kaur Mann, în vârstă de 38 de ani, din Derby, şi-ar fi ucis partenerul în timpul unei vacanţe în India. 

de Redactia Observator

la 29.10.2023, 18:23

Şi-a sedat soţul, apoi i-a tăiat gâtul. Mama din UK voia banii din asigurarea de viaţă a bărbatului, pe care să îi cheltuie cu amantul
Şi-a sedat soţul, apoi i-a tăiat gâtul. Mama din UK voia banii din asigurarea de viaţă a bărbatului, pe care să îi cheltuie cu amantul - DailyMail

Potrivit instanţei din India, femeia i-ar fi tăiat gâtul soţului, în vârstă de 34 de ani, după ce acesta a căzut într-un somn adânc. Complice la crimă a fost şi amantul făptaşei. Cei doi voiau să încaseze asigurarea de viaţă în valoare de 2 milioane de lire sterline, de pe urma soţului, şi să moştenească proprietatea acestuia. 

Din închisoare, însă, femeia susţine că este nevinovată. "Este groaznic, este ca și cum aș fi în iad - atât în această închisoare, cât și în situația în care mă aflu. Este cel mai groaznic lucru care mi s-a întâmplat. Am suferit o eroare judiciară. Nu am făcut nimic greșit. Totul mi-a fost înscenat. Nu există nimeni care să mă ajute, sunt singură aici. Vă rog, cineva să mă ajute".

"Când am auzit că am fost condamnată la moarte, am fost atât de șocată încât nu știam cum să reacţionez. Încă nu realizez ce mi se întâmplă. Dar vreau ca oamenii să cunoască povestea mea. Nu există cuvinte pentru a descrie cât de cumplită este această situație pentru mine."

Mann a fost condamnată la moarte, la începutul acestei luni, pentru fapta care a avut loc în septembrie 2016 în satul Basantapur, unde locuiau socrii săi. La crima înfricoșătoare a fost martor şi fiul ei cel mare. Autorităţile spun că femeia a fost ajutată de Gurpreet Singh, prieten din copilărie al victimei și amantul femeii. 

Mann i-a pus soţului somnifere în mâncare, iar când acesta a căzut într-un somn adânc, l-a sufocat cu o pernă, iar complicele ei l-a lovit cu ciocaul în cap. Apoi femeia i-a tăiat gâtul. Confruntată cu aceste acuzaţii, Mann susţine că este nevinovată şi că adevăraţii autori ai crimei sunt socrii săi, pe care victima îi împiedicase să vândă o proprietate. "Familia lui mi-a înscenat totul".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Şi-a sedat soţul, apoi i-a tăiat gâtul. Mama din UK voia banii din asigurarea de viaţă a bărbatului, pe care să îi cheltuie cu amantul