Antena Meniu Search
x

Și-a ucis cu sălbăticie fosta soție chiar în fața copilului de trei ani. Polițista abia își lăsase un fiu la creșă când a fost atacată pe o stradă în Franța

Fără milă și fără resentimente. Un bărbat și-a ucis cu sălbăticie fosta soție, în plină stradă, în fața copilului lor de trei ani.

de Monica Palade

la 04.09.2023, 06:57

Și-a ucis cu sălbăticie fosta soție chiar în fața copilului de trei ani. Polițista abia își lăsase un fiu la creșă când a fost atacată pe o stradă în Franța - Shutterstock

Polițista de 42 de ani abia își lăsase fiul mai mare la grădiniță. Atacul a avut loc joi dimineața, pe un drum public, din Savoia, Franța, iar oamenii legii cred că totul a fost premeditat.

După o vânătoare de 24 de ore, Georges D. a fost găsit și reținut vineri. A fost depistat la Arvillard, o localitate din apropiere de La Croix-de-la-Rochette (Savoia) unde a avut loc crima.

Bărbatul de 61 acuzat de crimă și-a recunoscut implicarea în moartea fostei soții, însă a negat premeditarea, după cum a indicat procurorul de la Chambéry Pierre-Yves Michau într-un comunicat de presă, potrivit Le Parisien. Ulterior, duminică, Georges D a fost arestat preventiv.

Ucisă în fața copilului de trei ani

Pe acelaşi subiect

Polițista ieșise din tură și își dusese unul din copii la creșă, în La Croix-de-la-Rochette, lângă Chambéry, unde locuia. Se întorcea acasă, de mână cu fiul de trei ani, când a fost atacată cu o macetă de fostul ei soț.

Atacatorul „i-a aplicat peste zece lovituri violente cu o armă care, conform constatărilor făcute la fața locului ulterior de medicul legist, ar putea fi o armă de tip macetă”, potrivit procurorului din Chambery Pierre-Yves Michau. Femeia a murit la scurt timp, în ciuda intervenției rapide a serviciilor de urgență.

Cei doi divorțaseră în 2021 și aveau doi copii. Locuiseră împreună la Nisa, potrivit procurorului. În 2020, bărbatul fusese condamnat pentru nerespectarea unui ordin de protecție. Femeia a cerut transferul în Savoia și lucra la secția de poliție Chambéry. Victima depusese plângere pentru neplata pensiei alimentare, dar nu a inițiat „o altă procedură judiciară în Savoia pentru violență, hărțuire sau orice altă infracțiune împotriva bărbatului”, spune procuratura.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Și-a ucis cu sălbăticie fosta soție chiar în fața copilului de trei ani. Polițista abia își lăsase un fiu la creșă când a fost atacată pe o stradă în Franța