Antena Meniu Search
x

Video Mister în jurul unei crime violente în Cluj. Un francez de 74 de ani a sunat la 112 și a anunțat că și-a găsit iubita moartă în casă

Mister în jurul unei crime violente din Cluj. Un bărbat de origine franceză a sunat la 112, vineri dimineață, ca să anunțe că și-a găsit iubita într-o baltă de sânge. Potrivit unor surse din anchetă, pensionarul de 74 de ani susține că au băut împreună, s-au certat, că a lovit-o și că femeii i-ar fi curs sânge din nas.

de Monica Palade

la 01.09.2023, 22:11

Vezi și

Casa era plină de sânge, conform anchetatorilor sosiți la fața locului. La primele ore ale dimineții, francezul a sunat la poliție și a anunțat că femeia nu mai mișcă. După ceartă, aceasta s-ar fi dus să se culce. În timpul somnului s-ar fi înecat cu propriul sânge, lucru confirmat și de medicii legiști. Bărbatul este cercetat acum pentru lovituri cauzatoare de moarte și a fost reținut pentru 24 de ore. 

Femeia avea o fată de 18 ani, care se afla la Băile Felix. Acum vine acasă ca să își îngroape mama.

Ce spun polițiștii

La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 08.50, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, de 74 de ani, cu privire la faptul că într-o locuință situată în municipiul Cluj-Napoca a găsit, în cursul dimineții, o femeie de 51 de ani, decedată, care prezenta urme de agresiune.

Pe acelaşi subiect

În acest context s-a întocmit o echipa complexă, formată din polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, care au procedat la efectuarea cercetării la fața locului.

În prezent se desfășoară activități de cercetare pentru a se stabili circumstanțele în care a survenit decesul persoanei.

Știre realizată cu ajutorul informațiilor furnizate de reporterul Observator Alex Prunean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Mister în jurul unei crime violente în Cluj. Un francez de 74 de ani a sunat la 112 și a anunțat că și-a găsit iubita moartă în casă