Antena Meniu Search
x

Foto Și-ar fi ucis băiețelul de 6 ani, apoi a mințit că l-a vândut pentru că "avea un demon în el". Copilul din Texas, de negăsit la un an de la dispariție

Monstru cu chip de mamă! O femeie din Texas care susține că și-a „vândut” fiul a fost acuzată de crimă capitală, după ce copilașul ei a fost dat dispărut acum un an. Polițiștii cred că băiatul a fost ucis de mama lui. După dispariție, femeia a fugit din țară alături de soțul ei și ceilalți copii.

de Redactia Observator

la 01.11.2023, 09:16

Și-ar fi ucis băiețelul de 6 ani, apoi a spus poliției că l-a vândut pentru că "avea un demon în el". Copilul din Mexic, de negăsit la un an de la dispariție
Și-ar fi ucis băiețelul de 6 ani, apoi a spus poliției că l-a vândut pentru că "avea un demon în el". Copilul din Mexic, de negăsit la un an de la dispariție - Everman Police

Cindy Rodriguez-Singh, în vârstă de 37 de ani, este acuzată că și-a ucis fiul. Băiatul, pe nume Noel, în vârstă de 6 ani, care suferă de dizabilități mentale și fizice, a fost dat dispărut pe 20 martie anul acesta, în ciuda faptului că a fost văzut ultima dată în noiembrie 2022 în Everman, Texas. Noel este presupus mort, potrivit Mirror.

Autoritățile au găsit câteva indicii de-a lungul timpului. De exemplu, un covor din casa femeii care a fost aruncat la gunoi și o gaură de sub veranda casei care părea să fi fost săpat recent. Anchetatorii au stabilit că rămășițele umane au fost la fața locului la un moment dat, dar nu au existat constatări majore, iar autoritățile nu au reușit să găsească cadavrul. Șeful poliției a spus că agenții au lucrat „fără încetare în ultimele șase luni” pentru a încerca „să identifice orice alte rezultate potențiale despre acest copil”. 

Polițiștii cred că femeia și-a ucis copilul 

„Toate acestea au fost excluse și avem o concluzie simplă, că a fost ucis”, a declarat acesta.

Pe acelaşi subiect

Cindy ar fi spus că Noel avea un „demon în el” și l-a acuzat că este „rău” și „posedat”. La două zile după ce Noel a fost dat dispărut, femeia și tatăl vitreg al lui Noel, Arshdeep Singh, au plecat în India cu ceilalți șase copii ai lor. Cazul a ieșit la iveală după ce micuțul a lipsit de la controalele medicale pe care le avea, ceea ce a determinat guvernul să intervină cu scrisori de avertizare pentru a o anunța pe femeie că nu va mai primi ajutorul financiar. În mod șocant, femeia i-ar fi cerut chiar unei alte mame să-i împrumute copilui ei, pentru a se preface că este Noel.

Rudele erau la curent cu modul în care femeia se purta cu fiul ei. Una din ele a susținut că ă l-a lovit pe Noel pentru că a băut apă pentru că nu voia ca acesta să-și ude scutecul. Mai mult, femeia l-ar fi ținut pe copil nemâncat, asta pentru că nu voia ca acesta să-și murdărească hainele iar ea să fie nevoită să-l schimbe.

Când autoritățile au mers la casa familiei pe 20 martie, femeia a spus că Noel era cu tatăl său biologic în Mexic. Deși polițiștii nu aveau motive să creadă că minte, mama a început atunci să-i evite. De atunci, poliția a confirmat că nu există nicio înregistrare în care Noel a trecut în Mexic, iar tatăl biologic susține că nu l-a văzut pe Noel.  După obținerea vizelor de călătorie, femeia, soțul ei și alți șase copii ai lor au zburat în India. Autoritățile lucrează în prezent la extrădarea celor doi înapoi în SUA, a spus poliția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Și-ar fi ucis băiețelul de 6 ani, apoi a mințit că l-a vândut pentru că "avea un demon în el". Copilul din Texas, de negăsit la un an de la dispariție