Antena Meniu Search
x

Sinuciderea unei românce, răzbunată de o fostă gardă a regelui Belgiei. Draga fusese violată de tatăl vitreg încă de când avea 7 ani

Sinucidere urmată de o crimă misterioasă a pus pe jar autorităţile din Belgia. Iar recent s-a aflat că în această poveste încâlcită a fost implicată chiar una din gărzile regelui Filip al Belgiei, scrie 7sur7.be.

de Redactia Observator

la 02.05.2022, 23:01

Peter Willems ar fi vrut să răzbune astfel moartea fostei sale iubite, o româncă, care s-ar fi sinucis din cauza tatălui său vitreg care ar fi violat-o în copilărie, timp de cinci ani.

Legătura belgianului Erik Van Puymbrouck cu România a început în urmă cu 30 de ani, când acesta venea constant la noi în ţară pentru a merge al schi. Aici s-a împrietenit cu Mariana, directoarea unui orfelinat. Deşi însurat, cei doi au început o relaţie, când femeia s-a mutat în Belgia. A divorţat şi s-a căsătorit cu Mariana în 1997. Belgianul a decis să o adopte pe fiica noii sale soţii, Draga, pe atunci în vârstă de 7 ani.

Sinucidere răzbunată cu crimă

Nimeni nu bănuia că pentru fetiţa de atunci avea să înceapă coşmarul. Mai târziu, Draga s-a căsătorit şi a avut doi copii, însă adeseori problemele din copilărie i-au pus amprenta pe viaţă. A divorţat şi a căzut în patima alcoolului şi a drogurilor. Părinţii ei au divorţat, iar mama ei s-a întors să locuiască în România cu fiul ei, Radu.

Pe acelaşi subiect

Mai târziu, Draga l-a cunoscut pe Peter Willems, fosta gardă de corp al regelui Filip al Belgiei. Acestuia, românca i-a povestit coşmarul pe care l-a trăit şi că a fost violată timp de cinci ani, între 7 şi 12 ani de tatăl său vitreg. Certurile au continuat însă în cuplu, iar în fapte pentru care a depus plângere la sfârşitul anului 2018. Însă cuplul a avut mai multe probleme, iar noaptea de 3 octombrie 2019, Draga s-a sinucis.

În data de 13 mai 2020, dimineaţa, Peter Willems a pus la cale răzbunarea, pe care o pregătea de ceva timp. A fost surprins însă în timp ce se lupta pe viaţă şi pe moarte şi a fugit de la faţa locului. Celălalt bărbat era Erik Van Puymbrouck, tatăl vitreg al româncei, care a fost găsit mort de echipajele de salvare sosite la faţa locului.

După o anchetă amplă, oamenii legii au ajuns al concluzia că Peter Willems este ucigaşul belgianului. Într-un final acesta şi-a recunoscut vina, dar a spus că a vrut doar să îi dea o lecţie. Din 14 august 2020, acesta se află în arest preventiv. În mai 2021, a obţinut o brăţară electronică şi se află în arest la domiciliu. Marţi, 3 mai, Willems va sta în boxa acuzatului la un tribunal din Louvain, unde este judecat pentru crimă. Dacă este găsit vinovat riscă să îşi petreacă următorii 20 de ani la închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Sinuciderea unei românce, răzbunată de o fostă gardă a regelui Belgiei. Draga fusese violată de tatăl vitreg încă de când avea 7 ani