Antena Meniu Search
x

Șofer român de TIR, moarte șocantă în Belgia. Valerian a fost zdrobit de un camion și târât 10 metri prin parcarea firmei la care lucra

Român de 60 de ani, moarte șocantă în Belgia. Valerian, un șofer român de TIR, care lucra la o firmă de transport, a murit pe loc după ce a fost strivit de un utilaj greu de marfă în timp ce mergea pe șantier. 

de Redactia Observator

la 01.03.2024, 14:02

Șofer român de TIR, moarte șocantă în Belgia. Valerian a fost zdrobit de un camion și târât 10 metri prin parcarea fiermei la care lucra
Șofer român de TIR, moarte șocantă în Belgia. Valerian a fost zdrobit de un camion și târât 10 metri prin parcarea fiermei la care lucra - Profimedia (poză ilustrativă)

Nenorocirea s-a produs luni seară, la ora 19:10, când echipajele de urgență intervenit la sediul firmei de transport Louis Frisaye, din Jemeppe. Valerian a murit pe loc, după ce a fos lovit de un alt camion, în timp ce mergea pe lângă TIR-ul lui, potrivit Sud Info.

Zdrobit și târât prin parcare aproximativ 10 metri

Scenele de la fața locului i-au șocant inclusiv pe polițiști. Potrivit acestora, Valerian a fost zbrobit de caniom și târât prin parcare aproximativ 10 metri. 

„A coborât din TIR când a fost lovit de un alt camion care era condus de un șofer belgian. Victima a fost zdrobită și târâtă aproximativ zece metri”, au transmis inspectorii.

Autoritățile au deschis acum o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Șofer român de TIR, moarte șocantă în Belgia. Valerian a fost zdrobit de un camion și târât 10 metri prin parcarea firmei la care lucra