Antena Meniu Search
x

Foto "Somn lin, om soare”. Marseli, tânărul moldovean mort într-un accident în Bali, va fi incinerat. Prietenii lui au adunat peste 200.000 euro pentru salvarea lui

Se afla în vacanță în Bali, alături de iubita sa, când au fost implicați într-un cumplit accident. Se întâmpla pe 20 februarie.

de Redactia Observator

la 01.03.2024, 18:42

De atunci, Marseli Mizerniuc, în vârstă de 30 de ani, s-a luptat mult ca să supraviețuiască, însă din cauza unei erori medicale starea lui s-a deteriorat. Prietenii săi au deschis o colectare de fonduri, iar în numai 12 ore, moldovenii au trimis 200.000 de euro pentru cheltuielile cu spitalizarea și intervențiile chirurgicale.

„În urma impactului, Marseli a fost diagnosticat cu fractura femurului stâng și sângerări pulmonare, din care i-au fost extrase 1.350 ml de sânge. Din nefericire, din cauza unor erori medicale, nu au fost efectuate la timp toate investigațiile necesare pentru a identifica cauza principală a deteriorării stării sale de sănătate. După cinci zile de tratament inadecvat, starea lui Marseli s-a agravat, descoperindu-se că suferă de disecție a aortei ascendente, o condiție medicală extrem de gravă, care afectează fluxul sanguin către creier. El s-a confruntat și cu infecții, sângerări pulmonare, pneumonie bilaterală și fractura menționată anterior”, se arată în mesajul de pe platforma Caritate.md, pe care a fost deschisă o colectare de fonduri pentru Marseli.

Din păcate, pentru tânărul cu zâmbetul cald a fost prea târziu.După o săptămână, inima lui s-a oprit pentru totdeauna. „Băiatul acesta a unit o lume întreagă în câteva ore și ne-a arătat o lecție nouă cât de puternici și uniți putem fi la nevoie, ne-a amintit cât de mult contează omenia... Un soare de băiat, care a luptat atât de mult”, a scris pe rețele de socializare Svetlana Sainsus.

Acum prietenii lui spun că băiatul va fi incinerat în Bali, pentru că Marseli nu este în condiția de fi transportat în Republica Moldova. „Marseli a vrut să fie cremat. Din păcate, el nu este în condiția de a fi transportat, procesul durează un pic și nu dispunem de timp. Cremația se va efectua pe insula Bali, frasinul va fi adus de părinți la Chișinău”, se arată în postarea unuia dintre prieteni, potrivit unimedia.info.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Somn lin, om soare”. Marseli, tânărul moldovean mort într-un accident în Bali, va fi incinerat. Prietenii lui au adunat peste 200.000 euro pentru salvarea lui