Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Somn uşor, puiule! Până când ne vom revedea!” Trupul unui băieţel de cinci ani, găsit plutind într-un râu din Ţara Galiilor. Copilul a avut parte de o moarte violentă

Un copil de cinci ani găsit mort într-un râu din Ţara Galiilor ar putea să fi suferit de o „moarte violentă sau nenaturală”, se arată într-o anchetă oficială, în timp ce tatăl vitreg al băiatului este acuzat de uciderea sa.

de Monica Palade

la 01.09.2021, 19:17

Trupul lui Logan Mwangi a fost găsit în Ogmore River, pe 31 iulie, lângă casa sa din Sarn, Bridgendm după ce a fost dat dispărut de mama sa, Angharad Williamson.

Legiştii au descoperit pe trupul copilului mai multe răni, printre care o leziune internă la cap, un ficat rupt și o claviculă ruptă. Tatăl său vitreg, John Cole, 39 de ani, a fost acuzat de asasinarea lui Logan, în timp ce Williamson, în vârstă de 30 de ani, și un tânăr de 13 ani, care nu poate fi numit din motive legale, au fost acuzați de pervertirea cursului justiției.

Un tribunal a audiat anterior că băieţelul, cunoscut și de prietenii săi sub numele de Logan Williamson, a suferit „dureri extreme” în urma unui atac, înainte de a fi găsit. Ofițerul legist, Lauren Howitt, a declarat că Logan a fost identificat formal de bunica sa Claire Williamson.

Copilul a suferit o moarte violentă

Pe acelaşi subiect

O examinare post-mortem a fost efectuată pe 2 august, dar pentru o cauză de deces se aşteaptă o investigație suplimentară. Adjunctul legistului, Rachel Knight, a declarat: „Sunt mulțumită că este necesar să deschidem o anchetă, deoarece există motive să credem că moartea a fost violentă sau nefirească. Am văzut corespondența făcută de anchetatori în acest caz care spune că oamenii au apărut în instanță și că a fost stabilită o dată a procesului”.

Knight și-a exprimat condoleanțele față de familia Logan și a amânat ancheta până la încheierea dosarului penal, a raportat WalesOnline. Poliția a găsit cadavrul lui Logan, după ce a fost chemat la Sarn în Bridgend, în sudul Țării Galilor, pentru a raporta dispariţia copilului. Copilul locuia la doar 400 de metri distanță de râul, unde a fost găsit, într-un apartament terasat la parter, cu mama și tatăl său vitreg.

Cole și Williamson s-au logodit în urmă cu mai puțin de trei luni - iar micul Logan era încântat că va participa la nuntă. Cei doi adulți au fost arestați preventiv, în timp ce tânărul de 13 ani a fost lăsat în grija autorității locale. Toți cei trei inculpați urmează să se confrunte cu un proces, care se estimează că va dura patru săptămâni, cu o dată provizorie a procesului stabilită pentru 31 ianuarie.

"Somn uşor, puiule! Până când ne vom revedea!”

Ofițerul principal de anchetă, inspectorul șef Mark O'Shea, a spus anterior: „Acesta este un caz foarte îngrozitor pentru toți cei implicați și vreau să îmi exprim cele mai profunde regrete familiei și prietenilor lui Logan. Aceasta rămâne o investigație extinsă și sunt recunoscător comunității locale pentru sprijin și înțelegere, în timp ce am continuat să adunăm dovezi în mai multe locuri. Procesele judiciare sunt acum în desfășurare și vreau să reamintesc tuturor să evite speculațiile care ar putea prejudicia această anchetă. Continuăm să facem apel la oricine are informații cu privire la incident să contacteze echipa de investigare a criminalității majore”.

Prietenii micuţului Logan s-au numărat printre cei care au lăsat sute de omagii, inclusiv flori, cărți și jucării pe un pod de pe malul râului din apropiere, unde a fost găsit. Un părinte al unui coleg al lui Logan a postat un mesaj pe o coroană: „Odihneşte-te în pace Logan, un suflet atât de frumos, dispărut prea devreme. Ne vei lipsi enorm. Somn uşor, puiule! Până când ne vom revedea!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » „Somn uşor, puiule! Până când ne vom revedea!” Trupul unui băieţel de cinci ani, găsit plutind într-un râu din Ţara Galiilor. Copilul a avut parte de o moarte violentă