Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Toată lumea îi iubea". Soţ şi soţie, găsiţi morţi în casă, în ziua de Crăciun. Un tânăr de 19 ani din UK a fost arestat

Descoperire cumplită în ziua de Crăciun. Doi pensionari, soţ şi soţie, au fost găsiţi morţi în propria lor casă. Nimeni nu înţelege cum a putut fi posibilă o asemenea tragedie. Un tânăr de 19 ani a fost arestat.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 28.12.2021, 16:14

Ofiţerii de poliţie din Scoţia au făcut descoperirea sumbră după ce au intrat cu forţa în casa lui Mary şi Denis Fell din West Lothian, cu puţin înainte de miezul nopţii, pe 26 decembrie. Poliţiştii primiseră mai multe sesizări din partea vecinilor care simţiseră că ceva nu este în regulă. La faţa locului au găsit trupurile neînsufleţite ale pensionarilor, ambii de 73 de ani. Întreaga comunitate a rămas şocată la auzirea veştii.

Cei doi erau îndrăgiţi de vecini şi nu aveau duşmani

A fost deschisă o anchetă, iar un tânăr de 19 ani a fost deja arestat în legătură cu moartea subită a celor doi. Mary avea probleme de mobilitate, iar Denis avea grijă de ea. Un vecin afectat de cele auzite a spus că cei doi pensionari erau cunoscuţi şi iubiţi de oameni, locuiau în cartier de mai bine de 16 ani.

„Locuiau aici de foarte mult timp și toată lumea îi cunoaștea. Întotdeauna te salutau dacă treceai prin faţa casei şi erau foarte prietenoşi. Am venit acasă în jurul orei 1.30 și strada era plină de poliție. Știam că s-a întâmplat ceva rău, dar nu mi-aș fi imaginat niciodată că așa ceva”, a povestit acesta.

Pe acelaşi subiect

„Erau un cuplu minunat de bătrâni care au avut grijă şi au fost cu adevărat pentru ei înșiși în ultimii doi ani în timpul pandemiei. L-am văzut plimbând-o într-un scaun cu rotile de câteva ori și au un loc de parcare pentru persoane cu dizabilități chiar în fața casei lor, pentru a-i fi mai ușor lui Mary să iasă și să meargă. Este cu adevărat tragic, mai ales în această perioadă a anului. Gândurile noastre sunt alături de toți prietenii și familia lor, trebuie să fie absolut devastați”, a spus un alt vecin.

„Mary și Denis au locuit aici de când îmi amintesc. Era întotdeauna un bărbat atât de prietenos, care discuta cu tine oricând și avea grijă de soția lui. Erau vecini foarte buni și toți cei de pe stradă sunt atât de șocați că au murit”, a adăugat un al treilea, potrivit Mirror.

Dr Robert De Bold, un consilier SNP pentru Livingston North, a declarat: „Locuiesc în Raeburn Rigg cu familia mea și sunt șocat să aflu despre acest incident, la fel ca și vecinii mei. Nu sunt încă la curent cu detaliile complete ale acestei tragedii, în afară de rapoartele din presă. Voi lua legătura cu ofițerii Consiliului și cu poliția cât mai curând posibil. Gândurile și simpatiile mele sunt alături de cei îndoliați în acest moment.”

Mai mulţi membri ai echipajelor de poliție au rămas la fața locului pe tot parcursul zilei de luni; un cort al echipajului de la criminalistică a fost amplasat în faţa casei. Ofiţerii CID au discutat cu vecinii din zonă şi au cerut imaginile de la camerele de supraveghere din zonă care ar fi putut surprinde anumite detalii.

„Ofițerii au fost anunțați în jurul orei 23:40 duminică, 26 decembrie privind o crimă în zona Raeburn Rigg din Livingston. Un bărbat și o femeie au fost găsiți morți în interiorul unei proprietăți. Un tânăr de 19 ani a fost arestat în legătură cu incidentul. O anchetă este în desfăşurare, ne aflăm însă într-un stadiu incipient”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Scoţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » "Toată lumea îi iubea". Soţ şi soţie, găsiţi morţi în casă, în ziua de Crăciun. Un tânăr de 19 ani din UK a fost arestat