Antena Meniu Search
x

Video În plin război, o ucraineancă a cerut bani pe Instagram ca să-i plătească iubitului interlop cauțiunea. Bărbatul fusese arestat pentru trafic de droguri

În mijlocul războiului, o cântăreță din Ucraina făcea un apel către fani pe contul ei de Instagram, pe care îi ruga să o ajute să strângă 4 milioane de grivne (peste 100.000 de euro), bani necesari pentru a plăti cauțiunea soțului ei, Iuri Cernețki, pentru ca acesta să poată ieși din arest. Bărbatul, o persoană destul de cunoscută în Kiev, fusese reținut pentru trafic de droguri. Ieri, la 4 luni distanță de la anunțul care i-a revoltat pe ucraineni, Cernețki a fost condamnat la 5 ani de închisoare.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.12.2022, 14:23

Sentința pentru Iuri Cernețki, acuzat că a vândut cocaină în cluburile de noapte din Kiev, a fost pronunțată pe 13 decembrie, de judecătorii tribunalului local și districtual Borîspil.

Conform purtătorului de cuvânt al Parchetului din Kiev, Cernețki a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru achiziționarea, depozitarea și vânzarea ilegală de stupefiante deosebit de periculoase, fiind prins în flagrant într-un club din capitala ucraineană. În timpul percheziției la domiciuliul bărbatului, oamenii legii au găsit cocaină ambalată, cartușe, bani și cântare electronice, iar datele din anchetă arătau că individul de 48 de ani ar fi vândut sistematic droguri în orașul Kiev.

Parchetul a publicat imagini cu prada găsită în casa individului.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iuri Cernețki va rămâne în arest până când verdictul va deveni definitiv, au anunțat procurorii, anunță publicația locală Obozrevatel

Soția traficantului de droguri le-a cerut fanilor de pe Instagram să doneze bani pentru a plăti cauțiunea interlopului

Jurnaliștii ucraineni reamintesc faptul că bărbatul a fost reținut pentru trafic de droguri pe 25 august. Fusese prins în flagrant în timp ce vindea cocaină în valoare de aproximativ 5 mii de dolari. Curând avea să se afle că suspectul reținut de procurori era Iuri Cernețki, o persoană cunoscută în Ucraina.

La scurt după fixarea cauțiunii, soția sa, cântăreața Inna Voronova, a făcut un apel către 4000 de fani pe contul ei de Instagram, prin care îi ruga să o ajute să strângă 4 milioane de grivne (peste 100.000 de euro), bani necesari pentru a-și putea scoate bărbatul din arest. Tânăra le cerea să doneze câte 1000 de grivne fiecare (25 de dolari), promițându-le un concert gratuit. 

Un astfel de apel, în mijlocul unui război pe scară largă în care oamenii strâng bani pentru armată, i-a revoltat pe ucraineni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » În plin război, o ucraineancă a cerut bani pe Instagram ca să-i plătească iubitului interlop cauțiunea. Bărbatul fusese arestat pentru trafic de droguri