Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Sperăm că zbori cu îngerii în pace". O fetiţă de 6 ani şi-a dat ultima suflare sub privirile prietenilor, după ce a fost spulberată de o dubă pe trotuar, în UK

O familie din UK îşi plânge fetiţa de 6 ani, care a sfârşit tragic după ce a fost spulberată pe trotuar de şoferul unei dube. Lângă copilă se mai aflau doi tineri de 14 şi 13 ani, care au ajuns la spital cu răni grave.

de Redactia Observator

la 19.08.2023, 18:15

Millie Gribble a murit la spital în urma coliziunii din Barton, Lancashire, care a rănit și un băiat de 14 ani și o fată de 13 ani. Familia ei era lângă patul ei când a murit.

Mesajul emoţionant al familiei fetiţei

Într-un omagiu emoționant, părinții lui Millie și-au amintit de fetița lor „drăguță, grijulie, amuzantă, deșteaptă și energică”, care „lumina întotdeauna orice cameră”. Ei au spus: „Millie nu a fost doar o fetiță uimitoare, a fost o fiică, soră, nepoată, nepoată, verișoară și prietenă prețioasă, dar, cel mai important, a fost un cadou neprețuit pentru noi toți. Nu există cuvinte pentru a descrie cât de mult a fost iubită Millie și cum pierderea ei i-a afectat pe toți cei care o cunoșteau. Lui Millie îi plăcea să petreacă timp prețios cu familia și prietenii.

Avea o pasiune pentru fotbal, înot, pentru noi aventuri și era un mare fan al muzicii. Millie avea atât de multe calități grozave; era bună, grijulie, amuzantă, inteligentă, energică și plină de viață. Millie și-a dorit să devină ofițer de poliție când creşte, pentru a putea ajuta și sprijini acei oameni care aveau nevoie. În scurţii ei 6 ani de viață, a adus atât de multă bucurie în inimile noastre și atât de multe zâmbete pe fețe.

Pe acelaşi subiect

Vom prețui mereu amintirile pe care le avem cu Millie pentru tot restul vieții noastre. Millie nu a eșuat niciodată să ne facă să râdem și să zâmbim. Millie, s-ar putea să fi plecat, dar nu vei fi uitată niciodată. Sperăm că zbori cu îngerii în pace. Te iubesc, mereu din tot sufletul, mami şi tati.”

Şoferul suspectat, arestat

Un bărbat în vârstă de 59 de ani din Nateby a fost arestat sub suspiciunea că a provocat vătămări grave prin conducerea periculoasă și eliberat sub investigație în timp ce anchetele continuă, a declarat Lancashire Constabulary. Cei doi adolescenți implicați în coliziune rămân la spital pentru îngrijiri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » "Sperăm că zbori cu îngerii în pace". O fetiţă de 6 ani şi-a dat ultima suflare sub privirile prietenilor, după ce a fost spulberată de o dubă pe trotuar, în UK