Antena Meniu Search
x

Foto Stătea 14 ore pe zi pe telefon ca să-şi administreze contul de OnlyFans şi a rămas imobilizată la pat. Tânăra de 29 de ani din UK ar fi dezvoltat vertij sever

O tânără de 29 de ani din Marea Britanie a rămas imobilizată la pat de luni de zile și a avut nevoie de un scaun cu rotile, situaţie despre care crede că se datorează dezvoltării răului de mișcare cibernetic sau a vertijului digital. Tânăra petrecea până la 14 ore pe telefon, pe care îl utiliza pentru a-şi administra contul de OnlyFans.

de Redactia Observator

la 24.02.2023, 18:19

Şi-a folosit telefonul 14 ore pe zi ca să-şi administreze contul de OnlyFans şi a rămas imobilizată la pat. Tânăra de 29 de ani din UK a dezvoltat vertij sever
Şi-a folosit telefonul 14 ore pe zi ca să-şi administreze contul de OnlyFans şi a rămas imobilizată la pat. Tânăra de 29 de ani din UK a dezvoltat vertij sever - Instagram/fenellascorner

Fenella Fox spune că a dezvoltat vertij sever după ce și-a folosit prea mult telefonul. Modelul stătea adesea pe iPhone și iPad până la 14 ore pe zi pentru a-și administra contul de OnlyFans și susține că, în cele din urmă, nu a putut să mai meargă.

Tânăra de 29 de ani din Worcester a început inițial să aibă dureri de cap și gât. S-a mutat în Portugalia și simptomele ei s-au înrăutățit constant, mai ales în noiembrie 2021.

"Am început să am amețeli. Îmi amintesc că mă întorceam la un moment dat de la cumpărături și am crezut că este o insolație sau ceva de genul ăsta, pur și simplu nu mă simțeam în regulă", a declarat tânăra pentru Mirror. O săptămână mai târziu, simptomele au revenit brusc.

"M-am simțit ca și cum nu puteam să merg corect, mă simțeam foarte rău. Amețită și cam distorsionată", a spus ea. "Nu știam că telefonul meu este cauza, am crezut că poate am luat un virus, că poate sunt bolnavă de Covid."

Pe acelaşi subiect

Starea ei s-a înrăutățit atât de rău încât nu a putut să aibă grijă de ea însăși

Starea ei s-a înrăutățit atât de rău încât nu a putut să aibă grijă de ea însăși și a fost nevoită să se mute înapoi în Marea Britanie pentru a locui cu părinții ei.

Fenella a explicat: "Mi-a făcut atât de mult rău încât nu am putut să mă ridic, nu am putut să fac duș. Nu puteam să gătesc pentru mine. Am ajuns să am nevoie de un scaun cu rotile pentru a ajunge acasă și părinții mei au trebuit să aibă grijă de mine. Atunci am fost bolnavă vreo șase luni."

Tânăra a fost la mai mulţi medici, atât în Portugalia, cât şi în Marea Britanie, dar nimeni nu ştia care este cauza. Abia când tatăl ei a găsit un articol despre răul de mișcare cibernetic - vertijul digital a recunoscut că simptomele reflectau felul în care se simțea.

Afecțiunea devine din ce în ce mai frecventă și îi face pe cei afectaţi să se simtă amețiți, de obicei, din cauza unei defecțiuni a sistemului nervos, care este responsabil pentru fluxul de sânge și oxigen către creier și corp.

Fenella a spus că, după ce a citit despre boală, s-a convins că asta îi provoacă probleme. "Mi-am oprit telefonul și l-am aruncat în spatele dulapului sau l-am dat părinților mei". "Atunci am putut să merg din nou", a spus.

Fenella estimează că dacă își folosește telefonul timp de câteva ore pe zi, simptomele se pot "reactiva" și durează trei sau patru zile până să dispară din nou. Acum este conştientă că timpul petrecut pe telefon i-a făcut mai mult rău decât bine: "Răspunsul este să te ridici și să te plimbi, să închizi telefonul, să-l arunci și să încerci să-ți rearanjezi mintea".

Cu toate acestea, Fenella se bazează pe contul ei OnlyFans pentru a trăi şi estimează că veniturile sale se ridică la aproximativ 15.000 de lire sterline pe lună.

Pentru a ține pasul cu concurența, ea trebuie să posteze în mod regulat conținut pe toate canalele de social media. Ea a spus: "Este ireal. Aceasta este viața noastră, lumea noastră. Dacă vrem să facem bani, trebuie să stăm cu telefonul până adormim. Sunt atât de multe ore. Nu mai pot, nu pot să o fac singură. Încerc uneori să stau atâtea ore cât stăteam înainte, dar mă îmbolnăvesc din nou."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Stătea 14 ore pe zi pe telefon ca să-şi administreze contul de OnlyFans şi a rămas imobilizată la pat. Tânăra de 29 de ani din UK ar fi dezvoltat vertij sever