Antena Meniu Search
x

O tânără din Italia şi-a pierdut locul de muncă după ce șefii i-au descoperit contul de OnlyFans: "Cel mai umilitor moment"

Ilaria Rimoldi este din Monza şi are 25 de ani. A studiat designul interior şi este îndrăgostită de echitație. Până pe 27 noiembrie, aceasta a lucrat la Gardaland, în zona Veronese, Italia, având contract pe perioadă determinată. Tânăra se ocupa cu primirea vizitatorilor, iar mai apoi îi însoţea la diverse atracții de la parcul de distracţie respectiv. Din cauza faptului că are cont pe OnlyFans, Ilaria a fost dată afară de la locul de muncă.

de Redactia Observator

la 14.12.2022, 16:23

Ilaria Rimoldi a rămas fără loc de muncă după ce şi-a făcut cont pe OnlyFans, iar sefii ei au aflat - Facebook

Ilaria Rimoldi a rămas fără loc de muncă după ce şi-a făcut cont pe OnlyFans. Tânăra, în vârstă de 25 de ani, lucra la un parc de distracţii, frecventat de copii. Din cauza fotografiilor indecente pe care le posta pe platforma pentru adulţi, Ilaria a fost concediată. Femeia a povestit toată întâmplarea pe internet.

Cel mai umilitor moment după aflarea veștii că am un profil pe Onlyfans? Șefii m-au sunat în legătură cu cereri, aranjamente, ture și orare, dar nu au vorbit deloc cu mine. Le spuneau colegilor mei: "Spuneți-i că dacă vrea să mai stea o jumătate de oră în plus...", a povestit Ilaria, conform Corriere.

Concediată de la locul de muncă pentru că are OnlyFans

Ilaria avea un salariu mic, spune ea, care era de aproape 1000 de euro. Aceşti bani nu-i ajungeau pentru chirie, maşină, alimente şi facturi. Astfel, i-a venit ideea să-şi facă cont pe OnlyFans. Acum, tânăra are 300 de persoane care plătesc 10 dolari pe lună, doar pentru a o vedea în ipostaze indecente. Aceasta a dezvăluit că postează fotografii în lenjerie intimă pe OnlyFans. Nici la capitolul finanţe, Ilaria nu stă rău. A ajuns să câştige şi 5000 de euro pe lună datorită abonaţilor pe care îi are pe platforma respectivă. Oamenii plătesc un abonament lunar, pentru a-i vedea fotografiile indecente. 

Pe acelaşi subiect

"În prima lună 600 de euro, apoi numărul de persoane a crescut și în noiembrie am ajuns la 5 mii de euro", a mai spus tânăra, pentru sursa citată.

Şefii ei au concediat-o, după ce au aflat ce postează pe internet

La început, nu a fost nicio obiecție din partea parcului de distracții şi părea că totul este în regulă.

"Este adevărat, mi s-au părut foarte deschiși. Cu toate acestea, viața privată a unei persoane rămâne o chestiune personală", a mai spus Ilaria.

Aceasta a povestit şi cum a fost dată afară. "Eram la serviciu și într-o dimineață a venit managerul meu și m-a dus la birou. Directorul de personal și un alt manager erau în cameră. Fără a fi nepoliticoși, mi-au atras atenția că Gardaland este o structură pentru familii și că acele fotografii nu corespund imaginii parcului. Discursuri absurde... Le-am spus că în timpul meu liber fac ce vreau și că, dacă ar fi vrut, puteau să-mi mărească salariul. Bineînțeles că au refuzat", a explicat tânăra. Ilaria a mai spus că au existat vizitatori, care au recunoscut-o de pe TikTok, nicidecum de pe OnlyFans.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Mapamond » O tânără din Italia şi-a pierdut locul de muncă după ce șefii i-au descoperit contul de OnlyFans: "Cel mai umilitor moment"