Antena Meniu Search
x

„Ştiu că acum ţi-ai învins toţi demonii”. O tânără de 28 de ani dispărută anul trecut, găsită moartă în Anglia. Poliţiştii aşteaptă rezultatele autopsiei

În urmă cu două luni de zile, o tânără de 28 de ani a dispărut fără urmă. Nimeni nu ştia nimic de Sophie Burns. Acum, oamenii legii au dat peste trupul unei tinere, despre care cred că ar putea fi ea, însă aşteaptă rezultatele autopsiei.

de Monica Palade

la 23.02.2022, 15:52

Sophie Burns a dispărut din casa ei din Carlisle, Cumbria, în luna decembrie. Familia tinerei i-a adus un tribut, „frumoasei şi talentatei” femei, după ce au fost informaţi despre descoperire.

„Ne va lipsi mereu frumoasa şi talentata noastră fiică. Nimeni nu va putea umple golul din sufletele noastre. Sophie este o artistă strălucitoare şi talentată”, a declarat mama fetei, Pauline.

„Ştiu că acum ţi-ai învins toţi demonii”

Iubita lui Sophie, Lucy, a scris la rândul său: „Nu-mi vine să cred că scriu asta. Eşti iubită de atât de multă lume. Aş fi vrut să vezi toată dragostea şi sprijinul primit de când ai dispărut. Aş fi vrut să mai vorbesc cu tine şi să fi făcut mai multe ca să te ajut. Ştiu că eşti liniştită acum şi că ai scăpat de toţi demonii. Să te odihneşti în pace, Soaf, până ne vom reîntâlni. Cea mai strălucitoare stea de pe cer”.

Oamenii legii au mai spus că moartea femeii nu este considerată suspectă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » „Ştiu că acum ţi-ai învins toţi demonii”. O tânără de 28 de ani dispărută anul trecut, găsită moartă în Anglia. Poliţiştii aşteaptă rezultatele autopsiei