Antena Meniu Search
x

Strangulată de soţul ei, militar în Armata Spaniei, o femeie şi-a dat ultima suflare în faţa copiilor. Mărturia şocantă a fetiţei de doar 3 ani

O femeie în vârstă de 37 de ani, spitalizată după ce a fost strangulată duminica trecută, în cartierul Puente Vallecas al capitalei spaniole Madrid, a murit luni la Spitalul Gregorio Maranon. Victima a fost ucisă de propriul soţ, sub privirile îngrozite ale celor doi copilaşi, în vârstă de 2, respectiv 3 anişori, relatează El Mundo. Criminalul este militar în Armata Spaniei.

de Redactia Observator

la 28.11.2023, 17:07

Strangulată de soţul ei militar, în faţa celor doi copilaşi - Profimedia

Soţul femeii, Antonio, căpitan în Armată, şi-a mărturisit fapta cumplită. De altfel, tot el a sunat la numărul de urgenţă 112, în jurul orei 18:50, anunţând că şi-a ucis soţia de faţă cu copiii, în casa de pe strada Colonia Erillas.

Strangulată de soţul ei militar, în faţa celor doi copilaşi, femeia a murit la 37 de ani

La sosirea poliţiei, femeia era inconştientă, cu semne de asfixiere. S-au început imediat manevrele de resuscitare, până ce au ajuns ambulanţele şi paramedicii. Aceasta a prezentat semne vitale, aşa că a fost transportată la spital, în stare critică. Aici, la Spitalul Gregorio Maranon, şi-a dat ultima suflare.

Potrivit unor surse citate de presa spaniolă, copiii sunt bine îngrijiţi şi au fost daţi în grija unei rude. Poliţiştii de la Omucideri continuă investigaţia. 

Pe acelaşi subiect

Furia tatălui a dus la crimă. Mărturia şocantă a fetiţei de doar 3 ani

Cea mai mare dintre fetiţe le-a spus poliţiştilor că tatăl ei s-a enervat foarte tare după ce ea a urinat. Aceasta a subliniat că părinţii "s-au certat" în legătură cu acest subiect. "Am urinat şi el m-a lovit cu capul de perete, m-a trântit la podea şi a rupt lanţul mamei. A ţipat mult la ea", a povestit copila. 

Anterior incidentului mortal, femeia nu a depus plângeri pe numele soţului violent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Strangulată de soţul ei, militar în Armata Spaniei, o femeie şi-a dat ultima suflare în faţa copiilor. Mărturia şocantă a fetiţei de doar 3 ani