Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Suntem disperați după orice veste." O mașină abandonată, singurul indiciu în cazul dispariției a 4 adolescenți din UK

Poliția din Marea Britanie încearcă să dea de urma a patru adolescenți care au dispărut după ce ar fi campat într-un parc natural din nordul Țării Galilor. Momentan, singurul indiciu solid pe care autoritățile îl au în acest caz este o mașină abandonată. Harvey Owen, Wilf Henderson și Hugo Morris din Shrewsbury au fost văzuți ultima dată duminică dimineață și ar fi trebuit să se întoarcă la familiile lor în cursul zilei de luni, notează BBC.

de Adrian Popovici

la 21.11.2023, 18:43

Maşina a fost descoperită în urma unui apel la serviciile de urgență în care era anunțat un posibil accident auto. Ulterior, la fața locului a fost trimis un echipaj de ambulanță care a găsit autoturismul, dar nu și pe cei patru adolescenți.

Crystal Owen, mama lui Harvey, a declarat pentru BBC că se află în drum spre Țării Galilor pentru a fi mai aproape de operațiunea de căutare. Ea a spus că nu știa că fiul ei merge într-o excursie de camping și a crezut că va rămâne la casa bunicului prietenului său. Harvey, în vârstă de 17 ani, are trei frați și este student la Colegiul Shrewsbury. Jevon, Wilf și Hugo studiază la aceeași școală.

Clipe de groază pentru familiile celor dispăruți

Ea a spus că ea crede că ultima dată când cei patru și-au folosit telefoanele duminică, în jurul prânzului, și asta deoarece de atunci fiul ei nu a mai apărut activ pe WhatsApp.

Pe acelaşi subiect

"Sunt îngrijorată, nu am dormit, suntem disperați să urmăm orice pistă putem", a adăugat mama lui Harvey Owen.

"Dacă aș fi știut (n.r. unde mergea) nu l-aș fi lăsat din cauza condițiilor meteorologice de iarnă. Toți sunt băieți inteligenți și sperăm că au parcat, s-au pierdut și sunt bine", a mai adăugat mama îngrijorată.

Un alt membru al familiei a scris pe o rețea socială: "Vă rugăm să continuați să distribuiți. Dacă cineva știe ceva sau se poate gândi la ceva care ar putea ajuta la găsirea băieților, vă rugăm să contactați poliția. Suntem disperați după orice veste."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Suntem disperați după orice veste." O mașină abandonată, singurul indiciu în cazul dispariției a 4 adolescenți din UK