Antena Meniu Search
x

Video "Suntem în stare de șoc!" Trei bebeluși, uciși și îngropați în subsolul unei case. Copiii s-au născut din relații incestuoase între un tată polonez și fiicele lui

Monstruozitate. Doar acest cuvânt poate descrie ceea ce s-a întâmplat într-o casă din Czerniki, un sat aflat în nordul Poloniei. Aici, la subsol, au fost îngropate trupurile fără viață a trei nou-născuți, iar anchetatorii verifică în continuare dacă mai sunt ascunse acolo și alte cadavre. Conform primelor informații, copilașii s-au născut dintr-o relație incestuoasă între un tată de 54 de ani și fiica lui.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.09.2023, 10:39

Paulina G. (20 de ani) și tatăl ei în vârstă de 54 de ani, Piotr G., s-ar putea să nu fie eliberați niciodată pentru ceea ce au făcut. Crima lor este incalificabilă. Au ucis copiii cu sânge rece și le-au îngropat trupurile firave și fără viață în subsol. Procurorii nu au nicio îndoială în acest sens. O cerere de arestare a bărbatului a fost deja depusă la instanță. 

Vineri, 15 septembrie, în jurul orei 19, casa din Czerniki era plină de polițiști, iar primele informații au fost șocante. Mai întâi a fost descoperit cadavrul unui nou-născut, îngropat în subsolul clădirii, dar, în următoarele ore, informațiile au devenit și mai înfiorătoare.

Anchetatorii au mai găsit alte două cadavre ale unor copilași, de asemenea nou-născuți, care se aflau în diferite stadii de descompunere.

"În timpul percheziției casei, au fost descoperite cadavrele a doi nou-născuți, care fuseseră îngropate în subsol. Nu era nicio podea acolo, ci direct pământ. Erau corpuri în diferite stadii de descompunere. În cadrul acestor activități, polițiștii au folosit un câine de urmărire și un scaner 3D. Perchezițiile în subsol au continuat de sâmbătă dimineața, iar astăzi (duminică n.r.) după 11.00, a fost descoperit cadavrul celui de-al treilea nou-născut. Activitățile sunt încă în desfășurare acolo, sub supravegherea procurorului", a declarat pentru Fakt procurorul Mariusz Duszyński, de la Parchetul raional din Gdańsk.

Pe acelaşi subiect

Chiar și cei mai experimentați anchetatori nu au întâlnit niciodată un asemenea macabru în viața lor profesională. Când lucrau la locul crimei, era alături de ei și un psiholog de poliție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Coșmarul dura de câțiva ani

Czerniki este un oraș mic, la aproximativ 50 km de Gdańsk, unde sunt puține case. Într-una dintre ele locuia familia G. Este singura casă netencuită din zonă. Piotr G., în vârstă de 54 de ani, trăia în casa groazei împreună cu cei 12 copii săi. Soția lui a murit acum 15 ani, iar în urmă cu ceva vreme bărbatul a început o relație incestuoasă cu fiica lui, Paulina, care are acum 20 de ani. 

Teribila crimă a ieșit la iveală vineri, 15 septembrie. Poate că nimeni nu ar fi aflat despre această oroare, dacă nu ar fi existat reacția colegilor de serviciu ai tinerei. Oamenii au început să bănuiască faptul că Paulina este însărcinată, pentru că purta haine largi, încercând să-și ascundă burta. A plecat în vacanță acum trei săptămâni, iar când s-a întors a fost de nerecunoscut. Era mereu obosită, voia să stătea jos, iar colegii au văzut că își acoperă sfarcurile cu niște șervețele pentru că i se scurgea laptele. 

Au întrebat-o despre copil, dar ea a negat. Îngrijorați, au sesizat serviciile sociale despre suspiciunile lor, iar aceștia, la rândul lor, au anunțat anchetatorii.

Acuzații de omor împotriva tatălui și fiicei

Paulina a fost acuzată de crimă și relații incestuoase cu tatăl ei, explică procurorul Mariusz Duszyński de la Parchetul din Gdańsk. 

Se pare că tatăl a făcut sex și cu sora Paulinei, pentru că anchetatorii i-au adus la cunoștință bărbatului 5 acuzații: trei de crimă, o acuzație de incest cu fiica sa în vârstă de 20 de ani și o acuzație de relații incestuoase cu o altă fiică. Pe aceasta din urmă o obliga să facă acest lucru, folosind autoritatea părintească, a mai spus Duszyński, care a precizat că mai multe detalii în această etapă a procedurii nu pot fi făcute publice, dar că verificările continuă.

Doi dintre copiii uciși și îngropați proveneau din relația Paulinei G. și tatăl ei, iar al treilea din relația lui Piotr G. cu o altă fiică. 

"Suntem cu toții în stare de șoc, n-am dormit până la 3 dimineața. Uneori, se auzeau țipete din casa asta. Soția lui a murit acum 15 ani. A rămas singur cu copiii. Erau 12. În fiecare duminică ieșeau la plimbare sau culegeau ciuperci. Suntem în stare de șoc", povestește unul dintre vecinii familiei.

Conform înformațiilor obținute de Fakt, Paulina a născut o fiică în urmă cu trei săptămâni. Copila era în viață când a venit pe lume, dar tânăra și tatăl ei au planificat crima. Fetița a mai trăit doar câteva zile. A fost ucisă de cei doi, iar trupul ei a fost îngropat în subsol. Duminică, poliția a reținut-o pe Paulina, iar tatăl ei a fost încătușat două ore mai târziu. Se pare că cei doi aveau trăiau într-o relație incestuoasă de cel puțin 4 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Suntem în stare de șoc!" Trei bebeluși, uciși și îngropați în subsolul unei case. Copiii s-au născut din relații incestuoase între un tată polonez și fiicele lui